Siófok  3.1  •  8.9 kn       

Keszthely  1.9  •  6 kn       

Balatonfüred  2.6  •  8.5 kn       

Balatonboglár  2.1  •  8 kn       

Orfű  •  12 kn       

Velencei-tó  1.1  •  9.1 kn       

Tiszafüred  0.6  •  5.8 kn       

Mályi-tó  1.6  •  2.6 kn       

2023. november 29., szerda

Egy hónap a 31. Budapest Boat Show-ig!

Egy hónap a 31. Budapest Boat Show-ig!

Az idei rendezvény 10ezer négyzetméter területen, közel 50 kiállítóval, 90 hajóval és 65 márkával várja a látogatókat február 23. és 26. között!

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője a Budapest Boat Show várja a látogatókat HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Az idei rendezvény 10ezer négyzetméter területen, közel 50 kiállítóval, 90 hajóval és 65 márkával várja a látogatókat február 23. és 26. között!

Nem véletlenül hívják Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötőjének a 31. alkalommal megnyitó Budapest Boat Show-t, hiszen hazánkban máshol ennyi hajót sehol nem látni a parton. A látogatók megtekinthetik, sőt be is járhatják a különböző márkák motoros és elektromos hajójának nagy részét, válogathatnak a hajózáshoz kapcsolódó felszerelések, szolgáltatások, vagy akár ruházatok közül, és beszerezhetik a különböző vízi sportokhoz szükséges eszközöket is.

A kiállítás nagy hangsúlyt fektet a legfrissebb innováció bemutatására, ezzel a céllal a tizedik alkalommal hirdette meg Újdonság Pályázatát, így az elmúlt évben vízre került fejlesztések egy helyen lesznek megtekinthetők.

A Budapest Boat Show fontos hajós találkozóhelyként a bemutatkozó cégek mellett színes programkínálattal várja mind a szakmai mind a nagyközönséget.A színpadon szó lesz az a tengeri vitorlásoktatás kihívásairól, Rakonczay Gábor expedícióinak beszámolóiról, Kemény Dénes izgalmas történeteiről, valamint az amatőr hajóépítők közösségének munkájába is betekintést nyerhetnek az érdeklődők.

A Budapest Boat Show díszvendége ezúttal a Duna, Középpontban a dunai hajózási lehetőségek, a DUNAPP! A hiánypótló megoldásként fejlesztett DunApp segíti a hajósokat és a szárazföldön közlekedőket is a sokoldalú szolgáltatásaival.

A Budapest Boat Show 2023-ban ismét az Utazás kiállítással egy időben kerül megrendezésre, így azok a látogatók, akik a G pavilon bejárása után további élményekre vágynak, ugyanazzal a belépővel megtekinthetik a közel 30 önálló országból érkező kiállítókat és számtalan izgalmas programot felvonultató turisztikai rendezvényt és a Karaván Szalont is.

A kiállítás stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, és Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete, autós partnere pedig az Audi.

Jegyvásárlás: https://boatshow.hu/latogatoknak/jegyvasarlas/

Kint a vízből - Hajókról másképpen - 3. rész Előző

Kint a vízből - Hajókról másképpen - 3. rész

Elkészültek a Balaton új víziturisztikai megállópontjai Következő

Elkészültek a Balaton új víziturisztikai megállópontjai