Siófok  11.1  •  3.6 kn       

Keszthely  10.9  •  5 kn       

Balatonfüred  10.8  •  3 kn       

Balatonboglár  11.1  •  4.6 kn       

Orfű  •  6 kn       

Velencei-tó  10  •  3 kn       

Tiszafüred  7.6  •  2.9 kn       

Mályi-tó  10.1  •  0.8 kn       

2024. április 27., szombat

Kezdődik a negyedszázados Artesz Kupa

Kezdődik a negyedszázados Artesz Kupa

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A helyszín is a megszokott, a MVM Paksi Atomerőmű kikötője, a Koloska Marina Balatonfüreden. A verseny rendezéséről, a vidám hangulatról, és a finom vacsorákról az ARTESZ Kft. támogatásával, az Atomerőmű SE gondoskodik.

Az elmúlt 25 évhez hasonlóan, idén is az augusztus 20-ai héten (egész pontosan augusztus 18-tól 21-ig) kerül megrendezésre az ARTESZ Kupa, mely egyben Kalóz Junior Magyar Bajnokság is. A helyszín is a megszokott, a MVM Paksi Atomerőmű kikötője, a Koloska Marina Balatonfüreden. A verseny rendezéséről, a vidám hangulatról, és a finom vacsorákról az ARTESZ Kft. támogatásával, az Atomerőmű SE gondoskodik.

Addig is egy kis visszatekintő 2021-es évre:

Kalóz osztályban 9 felnőtt és 9 junior, míg a 420-as osztályban 18 egység mérte össze tudását. Összességében négy gyenge szeles futam után alakult ki a végső sorrend.

A 2021. év Junior KALÓZ Bajnoka Kovács-Buna Botond – Kovács-Buna Kinga az MVM SE, a második helyet Nagy Bendegúz – Szokody Olivér, a BYC versenyzői szerezték meg. A dobogó harmadik fokára szintén az MVM SE versenyzői Csáti Fanni Borbála – Benkő Nóra Krisztina állhattak fel.

Felnőtt Kalóz osztályban a dobogó tetejére Hirschler Rebeka – Tótha István a Soproni Építők versenyzői állhattak, a második helyezett Németh Ferenc – Németh Virág a YCTBJ versenyzői lettek, míg a harmadik helyen a KVK versenyzői Pávics László – Tombor Bálint végeztek.

A 420-as osztályban a THE-YKA egysége, Bogdál Mihály Emil – Szűcs Benedek nyerte a versenyt. Második helyen a Balatoni YC – Kereked párosa, Csőregh András – Érdi Ferenc Vince végzett, míg a dobogó harmadik helyére Sághy Attila – Buzás Márton a KYC versenyzői állhattak.

 A verseny online hirdetőtáblája, ezen a linken érhető el.

98 éves volt a Honvéd, majd a Spartacus legendás alakja. Előző

98 éves volt a Honvéd, majd a Spartacus legendás alakja.

Történelmet írt a Svert Kupa – Jön a szintlépés? Következő

Történelmet írt a Svert Kupa – Jön a szintlépés?