Siófok  18.4  •  2.8 kn       

Keszthely  14.9  •  3 kn       

Balatonfüred  18.7  •  3 kn       

Balatonboglár  15.1  •  2.3 kn       

Orfű  19  •  4 kn       

Velencei-tó  18.7  •  5.4 kn       

Tiszafüred  18.4  •  6.2 kn       

Mályi-tó  17.9  •  5 kn       

2023. szeptember 28., csütörtök

Már csak két hét és nyit a 30. Budapest Boat Show

Már csak két hét és nyit a 30. Budapest Boat Show

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Az idei rendezvény 5000 négyzetméter területen, közel 50 kiállítóval és mintegy 100 hajóval várja a látogatókat március 3. és 6. között!

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye 2022-ben újra az Utazás kiállítással egy időben vonultatja fel újra a hazai vitorlás, elektromos és motoros hajó piac teljes kínálatát, valamint a hajózáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat, kiegészítőket és felszereléseket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

30. JUBILEUMI BUDAPEST BOAT SHOW

Az idei rendezvény 5000 négyzetméter területen, közel 50 kiállítóval és mintegy 100 hajóval várja a látogatókat március 3. és 6. között! Ne maradjon le, vásárolja meg jegyét online, vagy regisztráljon a kedvezményes belépőért az alábbi linken.

https://boatshow.hu/latogatoknak/jegyvasarlas/?utm_source=hex&utm_medium=hirlevel&utm_campaign=latogatoi

IZGALMAS PROGRAMOK
A színpadon, a programszigeten és a bemutatómedencében látogatóinkat a megszokott változatos és izgalmas programok várják! A színpadon szó lesz a tokiói olimpiai ezüstérmes Berecz Zsombor élményeiről, Rakonczay Gábor expedícióinak beszámolóiról, valamint az amatőr hajóépítők közösségének munkájába is betekintést nyerhetnek az érdeklődők.

https://boatshow.hu/programok/?utm_source=hex&utm_medium=hirlevel&utm_campaign=latogatoi

KAPITÁNYOKNAK DÍJMENTES
2022. március 6-án, vasárnap, hajóvezetői engedéllyel újra ingyenesen látogatható a Budapest Boat Show!

SZAKMAI NAP
A korábbi évek hagyományait folytatva újra szakmai nappal indul a kiállítás. Időzítse üzleti találkozóit és tárgyalásait 2022. március 3-ra, hogy azokat a legkényelmesebb és legnyugodtabb körülmények között folytathassa le!

30. Budapest Boat Show - Újdonság Pályázat Előző

30. Budapest Boat Show - Újdonság Pályázat

Jövő héten nyit a 30. jubileumi Budapest Boat Show! Következő

Jövő héten nyit a 30. jubileumi Budapest Boat Show!