Siófok  19.9  •  12 kn       

Keszthely  19.9  •  3 kn       

Balatonfüred  19.5  •  12.2 kn       

Balatonboglár  19.3  •  12 kn       

Orfű  21  •  9 kn       

Velencei-tó  18.9  •  10.4 kn       

Tiszafüred  20.2  •  11.9 kn       

Mályi-tó  19.1  •  1.8 kn       

2024. április 15., hétfő

Közeledik a Budapest Boat Show

Közeledik a Budapest Boat Show

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A karácsony karnyújtásnyira van és hamarosan új évet is köszönthetünk, ami azt is jelenti, hogy már nem kell sokszor álomra hajtanunk a fejünket és újra találkozunk Magyarország legnagyobb hajókiállításán.

A karácsony karnyújtásnyira van és hamarosan új évet is köszönthetünk, ami azt is jelenti, hogy már nem kell sokszor álomra hajtanunk a fejünket és újra találkozunk Magyarország legnagyobb hajókiállításán.

Közeledik a 2022-es Budapest Boat Show, mely iránt az elmúlt években folyamatosan nőtt az érdeklődés. A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ G pavilonját már lefoglalta, mintegy 40 kiállító, akik összesen több mint 70 vitorlás, motoros és elektromos hajóval mutatkoznak be március 3-6. között.

A kiállításon olyan márkák kapnak helyet, mint a AB Inflatables, Bayliner, Calistra, Candela, Capoforte Boat, Dawn Marine, Eolo eKraft, Ewincher, Excess, Frauscher, GS Composite, HY Boat, Invictus Yacht, Jeanneau, Kimple, LW Boat, Mastercraft Dometic, MyBoatClima, Northman, Phantom, Prestige, Pontoon Boat, Quick, Regal, Royal Craft, Salaris, Saver, Smartliner, Stickl, Terhi, Volvo, WIA, Wiking. Ugyanitt kapnak helyet a hajós termékek és szolgáltatások, csakúgy, mint a vízi sportok felszerelései és ruházatai. Illetve nem maradnak el a színes programok a Programszigeten és a Bemutató Medencében sem.

A Budapest Boat Show-ra már elindult a jegyvásárlás, így aki szeretné meglepni barátait vagy családtagjait egy belépővel az ünnepekre, az látogasson el a www.boatshow.hu oldalra!

A kiállítás díszvendége a Tisza-tó, stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, és Balaton Boat Show, fővédnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete és autós partnere az Audi.

Elkezdődött az új balatoni hajók gyártása Előző

Elkezdődött az új balatoni hajók gyártása

420 - asok előkarácsonya Palamosban Következő

420 - asok előkarácsonya Palamosban