Siófok  18.9  •  1.7 kn       

Keszthely  13.9  •  0 kn       

Balatonfüred  18.5  •  3.5 kn       

Balatonboglár  18.9  •  1.3 kn       

Orfű  16  •  0 kn       

Velencei-tó  21.4  •  2.6 kn       

Tiszafüred  17.5  •  3.6 kn       

Mályi-tó  17.1  •  0.2 kn       

2023. június 02., péntek

Ez történt a hajóosztályokkal: Áttörés az Assoknál

Ez történt a hajóosztályokkal: Áttörés az Assoknál

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A Vadnai (BYC) és a Gyapjas (Spartacus) testvérek megjelenése több ifjúsági versenyzőnek adott lehetőséget a versenyzői pályafutásának folytatásához egy olyan hajóosztályban, ahol izgalmas és sportos versenyek folynak.

"Az Asso osztály számára igazi áttörést hozott az idei év" - kezdte Vadnai Tamás osztálykapitány utalva arra, hogy a fiatalok bevonása nagyon sikeresen alakult.

"A Vadnai (BYC) és a Gyapjas (Spartacus) testvérek megjelenése több ifjúsági versenyzőnek adott lehetőséget a versenyzői pályafutásának folytatásához egy olyan hajóosztályban, ahol izgalmas és sportos versenyek folynak. A Gyapjas testvérek vezette Proligy meg is nyerte az idei országos bajnokságot (OB), ami egyben az osztály Európa Kupa versenye is volt három ország összesen 21 hajójának részvételével. A Rooster támogatásával megalapítottuk az Ifjúsági Trófeát, amit szintén ők kapták" - folytatta Vadnai Tamás.

Az assós ranglistaversenyek népszerűek voltak, hiszen 8-10 hajó rendszeresen indult ezeken. A ranglista élére pedig Majthényi Szabolcs és a Fantomasso került az idén is, sorozatban harmadszor. Külföldön pedig a Sárközy András (Maugli) kormányozta Proligy aratott sikert megnyerve a starnbergi tavon rendezett Match Race versenyt.

Jövőre egy újabb hajó is ratjhoz áll az assós flottában, ugyanis a több éve parton álló Simo új gazdára talált. Vadnai Tamás minden érintettnek köszöni a lelkes versenyzést, egyben jó szelet kívánt 2022-re is. 

Komplex víziturisztikai megállóközpont és szabadidőközpont épül Balatonfüreden Előző

Komplex víziturisztikai megállóközpont és szabadidőközpont épül Balatonfüreden

Komplex Víziturisztikai megállópont és szabadidőközpont épül Balatonfüreden Következő

Komplex Víziturisztikai megállópont és szabadidőközpont épül Balatonfüreden