Siófok  5.3  •  3.7 kn       

Keszthely  0.9  •  4 kn       

Balatonfüred  4.9  •  3.5 kn       

Balatonboglár  1.1  •  3.8 kn       

Orfű   •  4 kn       

Velencei-tó  0.1  •  4.2 kn       

Tiszafüred  -1.9  •  4.6 kn       

Mályi-tó  0.8  •  4.8 kn       

2022. január 16., vasárnap

31. TRAFIK KUPA november 7 - én vasárnap!

31. TRAFIK KUPA november 7 - én vasárnap!

A helyszínen biztosított és sorsolt Optimistekben versenyezhet idősebb és fiatal, olimpikon, világ-, és Európa bajnok, vagy éppen bátor kezdő

Tavaly a járványhelyzet miatt nem lehetett megrendezni a legendás vidám szezonzáró versenyt és együttlétet a budakalászi Omszk park taván, idén azonban harmincegyedik alkalommal kerül sor a Spartacus csillaghajósa, Forintos Robi által kitalált eseményre. A helyszínen biztosított és sorsolt Optimistekben versenyezhet idősebb és fiatal, olimpikon, világ-, és Európa bajnok, vagy éppen bátor kezdő. A verseny története során volt már hóvihar, szélcsend vagy éppen a a Pilisből fújó erős szél, volt, hogy éppen befagyás előtt állt a mínuszokban a tó. A selejtező futamok (elő-, és középdöntők) között forralt bor várja a résztvevőket, a döntőre általában délután, napnyugta körül kerül sor. A szabályok évről évre változatlanok: a nevezési díj egy forint (online nevezés esetén ötven fillér), mentőmellény viselése kötelező és talán a legfontosabb szabály: a hajóban tartózkodók minimum súlya 60 kg, azaz ha egy optimistes ennél könnyebb, maga mellé kell, hogy vegyen valakit: vállalkozó szellemű szülők előnyben.

A verseny helyszíne az Omszk park tava, a „budakalászi riviéra”, megközelítése a bevásárlóközpont parkolójából lehetséges. Nevezés 2021. november 7-én vasárnap 10-11 óra között a wakeboard centrumnál, az első futam rajtja 11.30.

Aki már részt vett a Trafik kupán, úgyis eljön. Aki meg még nem: ne hagyja ki!

A verseny beharangozó videója

visyla

Keszthelyen zárult a Yardstick Kupasorozat Előző

Keszthelyen zárult a Yardstick Kupasorozat

Óvatosan a tavainkon a viharjelzési szezon után -  legyen velünk a Balaton Help! Következő

Óvatosan a tavainkon a viharjelzési szezon után - legyen velünk a Balaton Help!