Siófok  21.1  •  4.1 kn       

Keszthely  21.9  •  3 kn       

Balatonfüred  20.8  •  5.2 kn       

Balatonboglár  21.4  •  5.4 kn       

Orfű  23  •  3 kn       

Velencei-tó  20.4  •  3.8 kn       

Tiszafüred  19.1  •  2.4 kn       

Mályi-tó  16.3  •  2.4 kn       

2021. szeptember 25., szombat

8 futam és komoly csaták a 8mOD, J-24 és Sudár Regatta Országos Bajnokságon!

8 futam és komoly csaták a 8mOD, J-24 és Sudár Regatta Országos Bajnokságon!

Az első napon mindjárt három futamot sikerült lebonyolítania a rendező csapatnak, és végül nyolc megrendezett futam alapján hirdettek eredményeket a versenyen.

A Balatonfüredi Yacht Club és a Magyar Vitorlás Szövetség együttműködésében, sikeresen zajlott le a 2021. évi 8M OD, J/24 és Sudár Regatta Országos Bajnokság. Az első napon mindjárt három futamot sikerült lebonyolítania a rendező csapatnak, és végül nyolc megrendezett futam alapján hirdettek eredményeket a versenyen. A BYC ezúttal is kiváló házigazdája volt a versenynek, és a Sipos Péter vezette rendező csapat (Regényi Zsolt volt az óvási bizottság elnöke, Böröcz Bence, Böröcz Berta és Szemes Bence pedig az óvási bizottság tagjai) is remek munkát végzett.

A 8M OD osztályban a házigazda BYC csapata, az Oroszlán Péter kormányozta, Viper American Crew lett a bajnok, a Nekem 8 (Czetl Gábor) és a Vokurka (Király Zsolt) előtt. A J24 osztály idei magyar bajnoka a Rauschenberger Miklós vezette El Nino lett (BYC), Litkey Farkas csapatát a Jet Travelt (KMPVSE) és a Sallai Gábor kormányozta iJroncat-ot (KYK VSE) megelőzve. Komoly csata zajlott a Sudár Regatta osztályban is, ahol végül a Pontilla örülhetett (Vígh András, VVSI, SVE). Itt a Josephine lett a második (Gömbös Lóránd, HYC) és a Kiskovács (Kovács Zoltán, EGIS SE) végzett a harmadik helyen.

A részletes eredmények megtekinthetőek itt.

Remek 10 futam és hazai győzelem az O’pen Skiff Országos Bajnokságon Előző

Remek 10 futam és hazai győzelem az O’pen Skiff Országos Bajnokságon

Felkészülés a jövőre - vízen és parton egyaránt Következő

Felkészülés a jövőre - vízen és parton egyaránt