Siófok  29.3  •  4.2 kn       

Keszthely  30.9  •  5 kn       

Balatonfüred  28.9  •  3 kn       

Balatonboglár  31.1  •  3.2 kn       

Orfű  30  •  4 kn       

Velencei-tó  31.8  •  6.4 kn       

Tiszafüred  31.1  •  11.5 kn       

Mályi-tó  31.5  •  9.6 kn       

2021. július 29., csütörtök

F.W. Raiffeisen Private Banking OD Kupa a június 26 - 27 hétvégén!

F.W. Raiffeisen Private Banking OD Kupa a június 26 - 27 hétvégén!

Tizenegy hajóosztálynak írták ki a versenyt, két pályán zajlanak majd a küzdelmek

Kenese és Csopak után a One Design Tropy, az osztályhajók éves vetélkedése harmadik fordulója a most következő hétvégén lesz Balatonföldváron. Tizenegy hajóosztálynak írták ki a versenyt, két pályán zajlanak majd a küzdelmek.

A megszokott szombat esti grillparti, a vasárnapi díjkiosztó a szokásoknak megfelelően, szabadtéren kerül megrendezésre, az északi part hegyvonulata mögé lebukó nap csodás látványát a szervezők időben megrendelték. Szombatra egy mini hidegfrontot jeleznek előre a meteorológusok, északnyugati széllel, megszűnik a nagy hőség, vasárnapra viszont a szél gyengülésére lehet számítani. Remek, változatos versenyre van tehát kilátás, ez jó hír különösen annak az öt hajóosztálynak, amelyek ranglistaversenyükké választották az F.W. Raiffeisen Private Banking OD kupát.

„A hétvégén ugyancsak Balatonföldvár lesz a helyszíne a Bahart kupa vitorlásversenynek, a hajós cég jelezte számunkra, hogy a vendéghelyeikre az ő versenyük indulóit várják. A mi versenyünk résztvevői számára akkor sem tudnak kikötőhelyet biztosítani, ha ők amúgy rendelkeznek Bahart kártyával” – figyelmeztetett Majthényi Szabolcs, a rendező Spartacus VE egyletigazgatója. Aki ki szeretne kötni, annak a Spari mólói természetesen rendelkezésre állnak, a szokásos kreatív megoldásokkal, a lehetséges férőhelyek határáig…

visyla
Kép: SVE media

EGY HÓNAP MÚLVA KÉKSZALAG! Előző

EGY HÓNAP MÚLVA KÉKSZALAG!

Magasabb fokozatra kapcsol a Balatoni Boat Show Következő

Magasabb fokozatra kapcsol a Balatoni Boat Show