Siófok  10  •  3.9 kn       

Keszthely  8.1  •  3 kn       

Balatonfüred  9.6  •  5.2 kn       

Balatonboglár  9.4  •  3.7 kn       

Orfű   •  0 kn       

Velencei-tó  8.4  •  4.6 kn       

Tiszafüred  8.1  •  7.1 kn       

Mályi-tó  9.2  •  2.6 kn       

2021. szeptember 23., csütörtök

A Suppy megvédte Magyar Bajnoki címét.

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A Suppy megvédte Magyar Bajnoki címét.

A Suppy megvédte Magyar Bajnoki címét.

Sikeresen, a papírforma szerint alakult a Dolfin Magyar Bajnokság. A négynapos verseny utolsó napján az időjárás miatt már nem volt futam, így összességében a jónak mondható 5-12 kts közötti szélben rendezett 8 futam alapján hirdettek eredményt a rendezők. A meteorológiai előrejelzések 80-85 % pontossággal bejöttek, előre tudni lehetett, hogy mely napokon kell a megszokottnál korábban kezdeni, mikor áll le a délelőtti keleti és mikor kell délutánig várni az északi szélre, így a vízen a rendező csapatnak csak a pálya tengelyét, a lengések közepét kellett jól eltalálni. A parton a házigazda ASE a megszokott remek vendéglátással, ízletes vacsorákkal emete a rendezvény színvonalát.

Jelentős előnnyel, hibátlan vitorlázással, nyolc futamgyőzelemmel a Seres Péter kormányozta egység, Cser Donát, Mészáros Miklós, Nagy Róbert, Nyeste Gábor, a Suppy nevű ASE hajóval nyerte a Bajnokságot. A dobogó második fokán a Jasper Gábor kormányozta,  Bodó Jonatán, Hosszú Gergő, Kazi Károly ASE egység végzett az Accenture nevű hajóval, míg harmadik helyen  Simon András vezetésével, Csüllög Zsolt, Marosfai Csaba, Nagy Lenke a TVSK Pillangó nevű hajó végzett.
Óvással dőlt el a Cruiser Bajnokság Előző

Óvással dőlt el a Cruiser Bajnokság

Rooster - Monautix Országos Bajnokság és 29er GP: Szélmnetes vasárnap Következő

Rooster - Monautix Országos Bajnokság és 29er GP: Szélmnetes vasárnap