Siófok  25  •  1.6 kn       

Keszthely  23.1  •  0 kn       

Balatonfüred  24.5  •  3.5 kn       

Balatonboglár  24.4  •  2.4 kn       

Orfű  20.7  •  2.9 kn       

Velencei-tó  22.5  •  4.3 kn       

Tiszafüred  22.1  •  6.5 kn       

Mályi-tó  21.8  •  5.7 kn       

2021. július 29., csütörtök

XI. Csoki Kupa 2020 nemzetközi Optimist ranglistaverseny, Balatonföldvár

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

XI. Csoki Kupa 2020 nemzetközi Optimist ranglistaverseny, Balatonföldvár

XI. Csoki Kupa 2020 nemzetközi Optimist ranglistaverseny, Balatonföldvár

135 hajó részvételével zajlott le Optimist hajóosztályban a legfiatalabb vitorlázók számára rendezett első júliusi ranglista verseny. A Spartacus Vitorlás Egylet rendezőgárdájának szerencséje volt a széllel, bár az első nap még nem tudtak futamot tartani, de a következő két napban ideálisak voltak a körülmények. Négy erős szeles selejtező és három gyenge-közepes döntő futamra került sor a Balatonföldvár előtti vízterületen. A nemzetközi mezőnyben magabiztos és kiegyensúlyozott vitorlázással nyerte az abszolút versenyt a 12 évesnél idősebb korosztályban Héder Benedek Barna, a Spartacus versenyzője, az ugyancsak jól teljesítő Kis-Szölgyémi Soma (Kereked) előtt, aki csak egy ponttal maradt le tőle az egy kiesővel számított eredmények szerint. Tőlük kissé leszakadva, bronzérmet szerzett az első lány versenyző, Fehér Boróka a Balatoni YC versenyzője. A serdülőknél Bite Pál Előd diadalmaskodott (Kereked), Koch Péter (FVE) és Pőcze Annamária (BSF VK) előtt, aki egyben az első lány volt ebben a korosztályban. Az esemény nagyon népszerű a gyerekek között, mert mindig sok finomsággal látja el őket a szervező csapat. Ez most sem volt másképp, hiszen a Cerbona jóvoltából mindenki feltankolhatott a vízre müzliszeletekből és a díjazottak is ajándékcsomagokkal térhettek haza.

Eredmények:

https://dgmtw3im3szoe.cloudfront.net/articles/content/4izDop1DXKp3nGZ1/xi-csoki-kupa-2020-nemzetkozi-optimist-ranglistaverseny-balatonfoldvar-nPX4qp.pdf


Fotók: Gémesi Jóka/SVE

Ma kezdődik az RS Feva osztály bajnoksága Előző

Ma kezdődik az RS Feva osztály bajnoksága

Kalóz Magyar Bajnokság eredmények 2 nap 5 futam után Következő

Kalóz Magyar Bajnokság eredmények 2 nap 5 futam után