Siófok  33.5  •  4.2 kn       

Keszthely  29.9  •  5 kn       

Balatonfüred  33  •  2.5 kn       

Balatonboglár  30.1  •  5.8 kn       

Orfű  32  •  7 kn       

Velencei-tó  34  •  5.8 kn       

Tiszafüred  32  •  10.5 kn       

Mályi-tó  29.6  •  10.2 kn       

2024. július 19., péntek

Elindult az Összevont Cirkáló hajóosztály új honlapja

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Elindult az Összevont Cirkáló hajóosztály új honlapja

Elindult az Összevont Cirkáló hajóosztály új honlapja

2019. 07. 18-án a Balatonon már javában zajlott az 51. Kékszalag, amikor elindult az osztály új honlapja. Tavalyi osztályértekezletünkön határoztuk el, hogy a Balaton legszebb és legöregebb hajóit tömörítő osztálynak, a hagyományok tisztelete mellett haladni kell a korral, így megszületett a megújult www.osszevontcirkalo.hu.  – mondta Wonke Péter osztálykapitány.

A honlapon az érdeklődők minden hajóról megtalálják a fényképükön kívül a legfontosabb információkat, ORC felmérési lapjukat. Osztályunk tagjai pedig innen kiindulva tudnak nevezni a Szövetség versenyire, könnyen átláthatóan megtalálják a versenykiírásokat és a versenyeredményeket.

A honlapon megtalálhatóak a közeli versenyek beharangozói, élménybeszámolói, továbbá a friss időjárás, széltérkép és további hasznos linkek valamint a korábbi versenyek képgalériái is.

A fejlesztést egy fiatal, részben vitorlázókból álló csapat – az M&N Web Solutions – végezte. „Különösen örültünk a felkérésnek, hiszen ez az osztály személy szerint is közel áll a szívemhez. Öröm volt ilyen csodálatos hajók képeivel dolgozni és bízunk benne, hogy a honlapon mindenki könnyedén megtalálja amit keres. Természetesen a fejlesztés nem áll meg, a továbbiakban még több információt szeretnénk megosztani a felhasználókkal”. – mondta Mülhauser Attila, a cég egyik vezetője.

Stílusosan ünnepelte 90. születésnapját a Dragon osztály Előző

Stílusosan ünnepelte 90. születésnapját a Dragon osztály

A Spartacus Ifjúsági Kupa beszámolója és eredményei Következő

A Spartacus Ifjúsági Kupa beszámolója és eredményei