Siófok  11.1  •  14.5 kn       

Keszthely  11.9  •  10 kn       

Balatonfüred  10.8  •  1.7 kn       

Balatonboglár  11.3  •  13.1 kn       

Orfű  13  •  5 kn       

Velencei-tó  13.1  •  10.7 kn       

Tiszafüred  13.6  •  8 kn       

Mályi-tó  12.4  •  8.4 kn       

2024. április 20., szombat

Nagy sikere volt a Tern kerékpároknak a Balatonfüred Boat Show - n

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Nagy sikere volt a Tern kerékpárok a Balatonfüred Boat Show - n

Nagy sikere  volt a Tern kerékpároknak a Balatonfüred Boat Show - n

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre Balatonfüreden, a Boat Show, ahol a hajósok körében is egyre népszerűbb Tern összecsukható (http://www.ternbicycles.com/hu/) kerékpárokkal is találkozhattak a kilátogatók.

Nagyon sokan érdeklődtek és próbálták ki ezeket a bringákat, melyek nemcsak szép dizájnukkal és egyszerű, pár másodperces összecsukhatóságukkal vonzzák a tekinteteket, hanem amelyekkel tényleg olyan élmény menni és olyan teljesítményt is nyújtanak, mint a „nagykerekes” kerékpárok. Így semmilyen kompromisszumot nem kell kötni, az összecsukhatóság pedig sokkal praktikusabbá teszi, mivel sokkal könnyebben szállítható és tárolható.

Ahogy azt a gyártótól megtudtuk, a Tern összecsukható bringák tervezésekor –más összecsukható gyártótól eltérően- a kerékpározáson van az elsődleges hangsúly és nem az összecsukott méreten. Éppen ezért nem is gyártanak 20 colosnál kisebb kerekű kerékpárokat (nagyobb kerekű kerékpárok viszont megtalálhatóak a kínálatban), melyek viszont - a különleges összecsukási mechanizmusnak köszönhetően- nagyon kisméretűre csukódnak, hogy elférnek a kisebb hajókon is, illetve a kocsi csomagtartójában. Jellemzően azoknak ajánlják ezeket a bringákat, akik nem csak a kikötőn belül, kizárólag tökéletes aszfalton használnák, hanem elmennének vele hosszabb távon is,akár túrázni.

Kipróbálás után bátran kijelenthető, hogy tényleg ezekkel a legjobb kerékpározni. Ha részletesebben megvizsgáljuk a kerékpárokat, érthető is miért van ez. A Tern élen jár a fejlesztésben. Alapítása óta minden évben begyűjtött pár rangos, a termékeit elismerő díjat, amiből jelenleg 17 van. A legújabb technológiát használják gyártáskor és az alkatrészek kiválasztásánál is. Az árak 159 ezer Ft-tól indulnak,Tern Link B7 (http://www.ternbicycles.com/hu/bikes/472/link-b7) modeljükkel, ami szintén nagyon vonzóvá teszi a kerékpárokat, tekintettel a minőségre, melynek egyik jele a kiemelkedő 10 év garancia is.

2017-es legnagyobb sikerük, új elektromos modelljük, a TernVektron (http://www.ternbicycles.com/hu/bikes/471/vektron) . Ez a kerékpár jelenleg alegkompaktabb, Bosch motoros összecsukható kerékpár a világon, mely minden jelentős tesztet megnyert kategóriájában. Megjelenése óta olyan óriási rá a kereslet, hogy nem győzik gyártani, így némi várakozásra is számíthat, aki ilyet rendelne. A Boat Show ideje alatt is ez a kerékpár vonzotta legtöbb figyelmet és természetesen ezt szerették volna kipróbálni a legtöbben. Mindenki, aki felült a nyergébe, óriás mosollyal az arcán jött vissza a teszt kör után. A rendszer tényleg nagyon kifinomultan, teljesen automatikusan teszi a dolgát és segít a hajtásban mikor arra szükség van. Gyakorlatilag erőkifejtés nélkül lehet felgyorsulni és emelkedőre feltekerni. Mint egy kismotor azzal a plusszal, hogy összecsukva elfér a kocsi csomagtartójában, a hajón és otthon is kis helyen lehet tárolni. Szintén fontos tulajdonsága, hogy kompakt méretének köszönhetően sehol sem kell az utcán hagyni, félve attól, hogy ellopják. Az alacsony és központi súlyelosztás pedig nagyon stabillá és könnyen kezelhetővé teszi, így idősebbeknek is bártan ajánlható.

A kiállításon 5 különböző kerékpárt lehetett kipróbálni, városi (http://www.ternbicycles.com/hu/bikes/usage/family/640) ,városi teljesítmény (http://www.ternbicycles.com/hu/bikes/usage/family/639)  és elektromos (http://www.ternbicycles.com/hu/bikes/usage/family/874) kerékpárjaik közül,  de a választék ennél sokkal nagyobb. Aki lemaradt volna a kiállításról budapesti bemutatótermükben megnézheti a kerékpárokat. Elérhetőségük a weboldalon: tern.hu (http://www.ternbicycles.com/hu/)

Összefoglaló film: XIX. Naviga RCS WC Előző

Összefoglaló film: XIX. Naviga RCS WC

A BAHART saját forrásból közel 1,5 milliárd forint beruházást valósít meg két év alatt Következő

A BAHART saját forrásból közel 1,5 milliárd forint beruházást valósít meg két év alatt