Siófok  21.9  •  13 kn       

Keszthely  23.9  •  10 kn       

Balatonfüred  21.5  •  12.2 kn       

Balatonboglár  21.9  •  13 kn       

Orfű  23  •  13 kn       

Velencei-tó  20.4  •  9.9 kn       

Tiszafüred  21.7  •  12.3 kn       

Mályi-tó  17.9  •  3.3 kn       

2024. április 15., hétfő

Az El Yacht flottája ismét a Flor színeiben hajózik a Kékszalagon

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Immár másodszor tarkítják a mezőny vitorláit a narancssárga emblémák. A Flor idén is támogatja a vitorlás sportot a Kékszalagon.

A holnap kihívásainak való megfelelés, az újabb magasságok elérése a fő motivátor a sportban és az üzleti életben egyaránt. A gyorsaság, pontosság, dinamizmus és a természet szeretete mind olyan tulajdonságok, melyek a Flor csapatát a vitorlás sporthoz kötik. A folyamatos fejlődés és az élvonalbeli innováció iránti elkötelezettség demonstrálására kevés illőbb alkalom van, mint a méltán népszerű Kékszalag.


„Sok szempontból hasonlónak tartom a versenyzők és a Flor csapatának feladatát. Bár első látásra nehéz párhuzamot húzni a vitorlázás és a kereskedelem között, mégis úgy látom, hasonló elvek mentén, egy erős mezőnyben kell megküzdenünk a sikerért. A sportszerűség, stabilitás és folyamatos fejlődés jelenti a mi tevékenységünk alapjait is. Kimagasló teljesítményre pedig kizárólag egy összeszokott csapat képes, legyen szó sportról vagy kereskedelemről.” – fejtette ki a versennyel kapcsolatban Tóth Gábor, a Flor Kft. kereskedelmi vezetője.

Értékünk a víz

A higiéniai feladatok elvégzése során a két legfőbb érték az ember és a víz. Ezért is törekszik a Flor a víztakarékos, környezetbarát és ergonomikus termékek és megoldások meghonosítására a hazai piacon. A környezettudatosság hosszú fejlődésen esett át az elmúlt két évtizedben, azonban az iparág szereplői számtalan olyan technológiai újítást vezettek be, amiből látszik: a fejlődés nem állt meg. Fenntartható, hulladékszegény tisztítószerek; a veszteségeket minimalizáló papíradagoló rendszerek; valamint víz-, vegyszer- és energiatakarékos takarítógépek új generációi gondoskodnak arról, hogy a higiéniai iparág is felelős gyakorlatokat honosíthasson meg. A Flor küldetése ezen innovációk elterjesztése az ország területén.

A zöldebb nem drágább

Továbbra is sok téveszme kering a környezetbarát és ökocímkés termékekről. A legtöbb végfelhasználó hajlamos azt gondolni, hogy a zöld termékek drágábbak, de rosszabb teljesítményt nyújtanak. Valójában azonban egy felelős higiéniai stratégia kialakítása során a megfelelő eszközök és technológiák kiválasztásával a fő cél a veszteségek, a pazarlás minimalizálása. Magas higiéniai színvonal; kevesebb vegyszer, víz és hulladék; alacsonyabb felhasználási költségek – ez jellemzi napjaink innovációit.

„Mi a Flornál hiszünk abban, hogy hazánk vizeinek állapota közös felelősségünk. Nap mint nap igyekszünk tenni azért, hogy gyermekeink és unokáink is sokáig élvezhessék a balatoni nyaralás élményeit. Reméljük, ezáltal a Kékszalaghoz és a vitorlázás élményéhez is alkalmuk lesz közelebb kerülni. Mi ebben a szellemben kívánunk sok sikert az El Yacht vitorlásainak!” – zárta gondolatait Tóth Gábor.

További információ: Flor Kft., +36 1 329 3200, www.flor.hu, info@flor.hu; Tóth Gábor kereskedelmi vezető, tel.: +36 30 429 9508.

Az esélyesek szerint szuper rekordok, de borzalmas bukások is lehetnek Előző

Az esélyesek szerint szuper rekordok, de borzalmas bukások is lehetnek

Litkey Farkas Festipay nevű katamaránja nyerte a 48. Kékszalag Erste World Nagydíjat Következő

Litkey Farkas Festipay nevű katamaránja nyerte a 48. Kékszalag Erste World Nagydíjat