Siófok  7.7  •  2.2 kn       

Keszthely  4.9  •  2 kn       

Balatonfüred  7.4  •  3.5 kn       

Balatonboglár  7.5  •  2.9 kn       

Orfű  •  4 kn       

Velencei-tó  5.2  •  1.9 kn       

Tiszafüred  6.4  •  1.3 kn       

Mályi-tó  7.3  •  1.5 kn       

2024. április 26., péntek

Kezdődik a Boat Show!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Ha elérkezik a Budapest Boat Show időpontja, akkor már csak kevés van hátra a szezonkezdésig. Röviden fogalmazva a fővárosi seregszemle, jelzés értékű minden vitorlázó számára, jön a várva várt idény!

Kezdődik a Boat Show!

Hajózás iránt érdeklődő humán droid számára kötelező program a kiállítás megtekintése. Talán nem túlzás azt állítani, hogy minden évben kicsit szebb, kicsit jobb és kicsit izgalmasabb a show. Az eladó portékával rendelkező szakmai szereplő kivonul és kiteszi a legfényesebb árút, ami csak a szortimentben létezik. A kiállítók zöme azzal a reménnyel vág neki a négynapos bemutatónak, hogy a horgászok és vadászok serege mellett lesz hajózás iránt érdeklődő látogató is. A hajós szakma számára fontos, hogy legyen budapesti bemutatkozási lehetőség és ezért erőn felül megtesznek mindent, megtöltenek egy kiállítási csarnokot és napokon át fogadják a látogatókat, a be és kipakolás nyűgéről nem is beszélve. Némi pikantériája is van eme különleges összejövetelnek, itt találkoznak a szakmai szereplők, kiállítók és folytatják az évtizedes távlatban megkezdett beszélgetéseket.

A Compass magazin idén sem a szokványos módon (stand, LCD tv, pogácsa és kávé) jelenik meg a kiállításon, hiszen a média számára ebben az univerzumban nem a közreműködés vagy a magamutogatás a cél, sokkal inkább a tudósítás és az értékelés. Tudósítóink beszámolnak az aktuális történésekről, hogy az olvasó reális képet kaphasson a tárlat egészéről és részleteiről.

Árad a Balaton, 15 éve nem volt ennyi víz benne Előző

Árad a Balaton, 15 éve nem volt ennyi víz benne

Összefognak Európa tavainak legnagyobb vitorlás versenyei Következő

Összefognak Európa tavainak legnagyobb vitorlás versenyei