Siófok  17.7  •  3.2 kn       

Keszthely  12.9  •  2 kn       

Balatonfüred  17.4  •  6.1 kn       

Balatonboglár  17.8  •  3.2 kn       

Orfű  17  •  2 kn       

Velencei-tó  18.1  •  4.5 kn       

Tiszafüred  15  •  6.1 kn       

Mályi-tó  16.3  •  3.5 kn       

2024. április 13., szombat

High-End és luxus a Balatonkenesei NAUTIC Fesztiválon

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Ha Svájcról eddig csak a precíz órák, a legfinomabb csokik, a piros bicskák vagy a legutóbbi Kékszalag győztes Safram csapata jutottak eszünkbe, itt az idő, hogy a svájci mosolyt is hozzátegyük felsorolásunkhoz.

High-End és luxus a Balatonkenesei NAUTIC Fesztiválon

Hogy miért? 

Mert a swiss smile túllépett a megszokott fogápoláson és a legkiválóbb összetevőkkel kifejlesztette a leginnovatívabb száj-és fogápolási formulákat. Egyesítette a luxust, az esztétikát és az időtlen designt. Nem elégedett meg a hagyományos fogmosás eszközeivel, célül tűzte ki, hogy az otthoni szájápolás a nap fénypontja lehet miközben maximális hatásfokot garantál. Új horizontokat nyitott nappali és éjszakai szájkozmetikai megoldásaival a tökéletesen csillogó és csodálatos mosoly elérésében.

Hiszen az ápoltság és a jó megjelenés ma már elképzelhetetlen ápolt ajkak és ragyogó mosoly nélkül. Ez fejezi ki személyiségünket és erősíti magabiztosságunkat.

A svájci fogápolási szakértő, a CURADEN munkássága - mely 40 éve nemzetközileg elismert fejlesztésekkel van jelen a fogászati megelőzés terén - és a világszerte mintegy 200.000 elismert fogorvos segítő támogatása alkotja a swiss smile exkluzív palettájának alapját. 

A swiss smile csúcsterméke, a d’Or Arany Fogápoló Gél ami valóban 23,75 karátos aranyport tartalmaz. És mielőtt azt hinnénk, hogy ez csupán divatos csillogás, látnunk kell, hogy gyulladáscsökkentő és regeneráló tulajdonságainak köszönhetően az arany hatásosan segíti a fogszuvasodásra és ínygyulladásra hajlamos emberek szájápolását.  Egy ilyen fogápoló zselé mellé csakis aranyozott nyelű, stílusos fekete sörtéjű ultra lágy fogkefe kerülhet a fürdőszoba polcra, hogy együtt megtestesíthessék a luxus szájápolás esszenciáját.

A swiss smile szájkozmetikai termékpalettája tartalmaz olyan fehérítő hatású fogbalzsamot, ami praktikus segítségünk lehet napközben, amikor fontos a megjelenés, de nincs idő egy alapos fogmosásra. Találhatunk benne nappalra fehérítő hatású de a legkíméletesebben tisztító fogkrémet, éjszakára pedig havasi gyopárral és echinaceával dúsított herbál fogkrémet. A swiss smile minden funkcióhoz hozzáillő fogkefét ajánl, melyeknek hét-kilencszer több sörtéje van az átlagos nejlon fogkefékhez képest,  a finoman lekerekített CUREN® szálak pedig lényegesen kevesebb vizet szívnak magukba, így jóval formatartóbbak.

Mielőtt azonban azt hinnénk, hogy itt ér véget a fogápolás, az új trend, a szájkozmetika már nem áll meg ennél a pontnál és célba veszi az ajkak és a szájkörnyék érzékeny és sérülékeny bőrét is- hiszen csakis csodás, telt ajkak keretezhetik tökéletesen a ragyogó mosolyt. A swiss smile dúsító hatású ajakfénye nappal, revitalizáló ajakbalzsamja pedig éjszaka fejti ki hatását. Egy szabadalmaztatott úttörő oxigén-technológiának köszönhetően a swiss smile Hidratáló Oxigén Booster algákból kinyert aktív oxigénnel segíti a szájkörnyék kollagéntermelését így segít eltűntetni az apróbb ráncokat és megelőzni az öregedés jeleit.

A swiss smile teljes választéka kapható a Fogpatika® üzleteiben (1065 Budapest, Révay utca 1., 2100 Gödöllő, Kossuth Lajos u. 18) valamint online rendelhető a www.myswiss-smile.hu oldalon.

www.fogpatika.hu

Részletesebb bemutatkozó anyag az alábbi képre kattintva letölthető PDF formátumban. (x)

 
Idén újra Balaton Típusú Hajók Találkozója és Versenye a Hajógyári Kikötőben! Előző

Idén újra Balaton Típusú Hajók Találkozója és Versenye a Hajógyári Kikötőben!

INFINITI Nautic Fesztivál másodszor Következő

INFINITI Nautic Fesztivál másodszor