Siófok  33.5  •  4.2 kn       

Keszthely  29.9  •  5 kn       

Balatonfüred  33  •  2.5 kn       

Balatonboglár  30.1  •  5.8 kn       

Orfű  32  •  7 kn       

Velencei-tó  34  •  5.8 kn       

Tiszafüred  32  •  10.5 kn       

Mályi-tó  29.6  •  10.2 kn       

2024. július 19., péntek

A magyar vitorlázás nyílt napja június 9-én

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

GO BOATING! 9-14 éves fiúkat és lányokat várunk, hogy bemutassuk nekik ezt a sportágat. Ismerd meg a vitorlázást!

A magyar vitorlázás nyílt napja június 9-én

Te is álmodoztál már arról, hogy a szelek szárnyán suhansz egy hajóval a víz felett? A vitorlázás ma már nem elérhetetlen sport. A modern, könnyű kishajók révén szinte mindenhol, városi tavakon, holtágakon is lehet vitorlázni, és megismerkedni a sportág alapjaival.

A vitorlázás egyszerre fizikai és szellemi teljesítmény, lendület és kitartás, ügyesség és alapos technikai felkészülés. A versenyeken a taktikai és szabályismeretek döntenek, a pályán egymás ellen küzdünk, de a célba futás után egy csapatot alkotunk.

A Magyar Vitorlás Szövetség 2015. június 9-én megszervezi a GO BOATING napot. Ezen a napon a szövetség szakmailag elismert VITORLÁS SULI programjához csatlakozott vitorlás iskolák valamint a résztvevő utánpótlás-nevelő egyesületek várják a vitorlázni vágyó 9-14 éves fiúkat és lányokat, hogy bemutassák nekik ezt a sportágat.

Az úszástudás az egyetlen feltétel. Ezen kívül csak egy sportcipőt és egy kényelmes, sportos ruhát hozz magaddal, a többiről mi gondoskodunk.

Megismerkedhetsz a fiatal vitorlázók által használt hajókkal, a hajók legfontosabb alkatrészeivel, és ami a legfontosabb: vitorlázhatsz, hogy kipróbáld, milyen a vízen suhanni....

A vitorlázás csapatsport, ezért hozd magaddal a barátodat és a barátnődet is! Nincs annál jobb mint a parton megbeszélni a közös élményeket.

Írj nekünk e-mailen: a hunsail@hunsail.hu címre a neveddel, e-mail címeddel, telefonszámoddal, és életkoroddal, vagy lájkolj minket a Magyar Vitorlás Szövetség Facebook oldalán és küldj ott egy üzenetet a neveddel, e-mail címeddel, telefonszámoddal és életkoroddal.

Válaszképpen elküldjük neked a legközelebbi GO BOATING helyszín címét és a rendezvény időpontját!

Választhatod a hozzád legközelebb eső klubot is a GO BOATING napon, és keresd őket közvetlenül a mellékletből letölthető pdf-en olvasható elérhetőségeken.

19. Generali-Fundamenta Lakáskassza Bankár Kupát versenybeszámoló Előző

19. Generali-Fundamenta Lakáskassza Bankár Kupát versenybeszámoló

Példás rendőri intézkedés Következő

Példás rendőri intézkedés