Siófok  18.8  •  19 kn       

Keszthely  20.1  •  15 kn       

Balatonfüred  18.5  •  19.2 kn       

Balatonboglár  18.8  •  19.5 kn       

Orfű  20  •  15 kn       

Velencei-tó  19.1  •  17.7 kn       

Tiszafüred  17.2  •  9.1 kn       

Mályi-tó  15.2  •  10.9 kn       

2024. március 29., péntek

MVK beszámoló a tullni hajókiállításról

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

2014. március 6-9. között került megrendezésre a hazai vitorlás és hajós szakma számára szintén nagy jelentőséggel bíró Boot Tulln, az ausztriai vizisport seregszemle.

MVK beszámoló a tullni hajókiállításról

A Magyar Vitorlás Központ, mint a Festetics Hajós Klaszter ügygazdája a nagy sikerrel megrendezett Első Őszi Budapesti Vitorlás Fesztivált követően a Festetics Hajós Klaszter tagjainak javaslata alapján, ezen a tematikus rendezvényen igyekezett a hazai hajóipari vállalkozásokat bemutatkozási lehetőséghez juttatni.

Az előzetes igényfelmérést követően egy 140 négyzetméteres stand biztosításával 6 darab hazai vállalkozásnak sikerült bemutatkozási lehetőséget teremteni a seregszemlén a Magyar Vitorlás Központ támogatásával és közreműködésével.

A korábban már más, hasonló külföldi eseményeken bevett gyakorlatot követve, a magyar hajóépítők termékeit egy standon megjelenítve, jól lehetett reprezentálni a hazánkban zajló innovatív fejlesztéseket, magas minőséggel előállított termékeket.

A CODE Yachts, a Fly Yacht, a Flaar, a Yachting Pannónia Kft. – Jóhajó, a Schäfer Yacht Kft. és a Style Yacht Kft képviselői egyöntetűen pozitívan élték meg a kiállításon eltöltött napokat és üzletileg is sikeresnek értékelték azt.
A kiállított CODE8-as, FLY 600-as, FLAAR 26-os, Elliot 770-es valamint Scholtz 8.8-as egyöntetű sikert aratott a hazai után az osztrák közönség körében is és kiállítóink visszajelzései is nagyon örömteliek voltak.

„Nagyon pozitív volt a kiállítás, jó volt látni, hogy van élet a Budapest Boatshow valós látogatói számai után. Nekünk talán sikerült üzletet kötnünk, mert lefoglalózták a bemutató hajónkat.
Köszönjük a szervezést. Üdv: Norbi Fly Yacht”

„…Köszönjük a lehetőséget, máskor is szívesen… Üdv, Tamas Simon CODE Yacht”

Vajtay Vajk képeit az alábbi linkre kattintva tekintheti meg bárki, akinek nem volt módjában a helyszínre ellátogatni.

Köszönjük a Festetics Hajós Klaszter tagjainak a segítséget, hiszünk abban, hogy a következő vásári szezonban is legalább ilyen módon hozzájárulhatunk támogatásunkkal tevékenységükhöz!

Versenybírói és versenyrendezői továbbképzésekről szóltak az elmúlt napok Előző

Versenybírói és versenyrendezői továbbképzésekről szóltak az elmúlt napok

Regatták télvíz idején az Adrián Következő

Regatták télvíz idején az Adrián