Siófok  •  3.8 kn       

Keszthely  6.9  •  2 kn       

Balatonfüred  5.7  •  2.6 kn       

Balatonboglár  6.1  •  1.9 kn       

Orfű  15  •  10 kn       

Velencei-tó  7.5  •  9.7 kn       

Tiszafüred  9.3  •  15.8 kn       

Mályi-tó  8.3  •  9.9 kn       

2024. március 29., péntek

II. UNIQA Gépjármű Regatta

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Immáron második alkalommal bontanak vitorlát a hazai autóimportőr cégek és az autóeladással foglalkozó vállalatok képviselői a Litkey Farkas által szervezett vitorlás versenyen ezen a hétvégén.

II. UNIQA Gépjármű Regatta meghívásos verseny, melynek rendezője Litkey Farkas tízszeres Kékszalag-győztes, olimpikon vitorlázó. A verseny Nautic 330 típusú hajókkal zajlik, amelyeken a profi kormányosok mellett cégenként 6-8 fős csapatok alkothatják a legénységet. A sportos túrahajók kiválóan alkalmasak mind túravitorlázásra, mind pedig versenyzésre, így az amatőrök számára is élmény lehet részt venni egy igazi vitorlás versenyen. A regatta nemcsak vitorlás megmérettetésről szól, sokkal inkább arról, hogy az autóipar képviselői egy kellemes napot együtt töltve, szakmai kapcsolataikat is tovább építhetik.

„Tavaly rendeztük meg először az UNIQA Gépjármű Regattát, melyen 11 hajó rajtolt el. Idén szeretnénk, ha ennél jóval többen indulnának, amire meg is van az esélyünk, hiszen a verseny a Kékszalag felkészülési hajrában kerül megrendezésre, ezért nagyon jó teszt lehet a csapatoknak.” – nyilatkozta Litkey Farkas a verseny kapcsán.

A rendezvény helyszínét idén is a balatonkenesei Marina Port kikötő és szálloda biztosítja, amely egyedülálló komplexum Magyarországon, és tökéletes helyszín egy szakmai találkozóra. A rendezvény névadó támogatója, a gépjármű-biztosítások területén élen járó UNIQA Biztosító, aki idén is saját csapattal indul a versenyen.

A résztvevő csapatoknak a kenesei öbölben a bóják által kijelölt pályán kell jól teljesíteniük, és a több futam során elért eredmény alapján alakul ki a végső sorrend.

Program:
Június 22. szombat
11:00-12:00 – regisztráció, csapatok érkezése
14:00 – 1. futam
15:30 – 2. futam
18.00 – eredményhirdetés, vacsora

VinCE Balaton - hűsítő programok a balatonfüredi befutóban Előző

VinCE Balaton - hűsítő programok a balatonfüredi befutóban

Életmentés Fonyódon Következő

Életmentés Fonyódon