Siófok  15.5  •  9.2 kn       

Keszthely  15.9  •  3 kn       

Balatonfüred  15.2  •  3.5 kn       

Balatonboglár  16.2  •  7.9 kn       

Orfű  18  •  9 kn       

Velencei-tó  19.1  •  8 kn       

Tiszafüred  18.9  •  7.3 kn       

Mályi-tó  20.7  •  4.7 kn       

2024. május 06., hétfő

Optimist edzőtábor

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Október 14 és 17 között a balatonfüredi BYC telepen tartotta őszi edzőtáborát az optimist válogatott keret Török Péter, Perényi Mikós, Szalay Dániel, Karácsony Réka és Brencsán Dániel edzők vezetésével.

Optimist edzőtábor

A válogatott kereten kívül szívesen láttak minden érdeklődőt a szervezők, így harminc optimistes gyűlt össze a hosszú hétvégére. A kellemes őszi időjárásban, enyhe keleties szélben napi 4-5 órát vitorláztak a fiatalok, mely során tudásszintjük alapján négy csoportra lettek osztva, s naponta más-más edző foglalkozott velük, így minden csoport megtapasztalhatta a különféle edzői módszereket. Az egy órás gyakorló feladatokat közös futammal zárták a fiatalok, melyen kipróbálhatták addig tanult ismereteiket, összemérhették tudásukat.

A vízi edzéseket követően a parton a napi feladatokat értékelték ki a szakvezetők és edzők szóban, videó vetítéssel, és elemzéssel, valamint taktikai és elméleti előadásokat hallhattak az ifjoncok. Az edzőtábor fénypontjaként szombaton este kihirdetésre került azon fiatalok neve, akik idei évi remek teljesítményüknek köszönhetően bekerülhettek a jövő évi optimist válogatott keretbe, melynek programjáról, terveiről és elképzeléseiről kaphattak tájékoztatást a lelkes szülők és érdeklődők az esti megbeszélés során.

A 2011-es szezonra az alábbi optimistesek vívták ki maguknak a jogot, hogy a válogatott keret büszke tagjai lehessenek: Péch Lóránt, Gyapjas Zsombor, Vadnai Jonatán, Tóth Levente, Wolf Szabolcs, Szalai Kóta, Szilasi Fábián, Galgóczi Tamás, Huber Péter Lél, Roznár Katalin, Korchmáros Sára és Takácsy Lilla.

Kékszalag pályázat Előző

Kékszalag pályázat

Felmérik az oroszokat Következő

Felmérik az oroszokat