Siófok  22.1  •  3.8 kn       

Keszthely  22.9  •  7 kn       

Balatonfüred  21.8  •  3.2 kn       

Balatonboglár  22.1  •  3.9 kn       

Orfű  23  •  3 kn       

Velencei-tó  19.8  •  6.6 kn       

Tiszafüred  21  •  4.3 kn       

Mályi-tó  22.3  •  5.4 kn       

2024. május 02., csütörtök

Az idei utolsó szakmai regatta

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Szeptember 19-én, Balatonkenesén rendezték az idei utolsó szakmai regattát a Balatonon.

Az idei utolsó szakmai regatta

A szakmai regattán az informatikai cégek képviselői szálltak hajóba. Az idei évben minden eddiginél nagyobb érdeklődés kísérte a versenyt, hiszen 28 egység állt rajthoz. A verseny lebonyolítási rendszere hasonlít a Bankár Kupához, azaz itt is, a YS számok szerint, 10 kategóriába sorolták a hajókat.

Az abszolút győzelmet a Mobil Alarm Bt, Formula 40-es katamaránja szerezte meg, Büki Gábor kormányzásával. A második helyen a Vodafone 1-es egysége, a Nautic 370 Run, a SleepWalker végzett, míg a bronzérem a Videoton 11MOD, Dream Team csapatának jutott.

Május elejétől, szeptember közepéig rendeznek szakmai regattákat a Balatonon. Ezen versenyek egyben jelentős társasági eseményei az adott szakmáknak, hivatásoknak. A Balatonon nyolc ilyen versenyt tartanak számon, melyek a szakmai regatták támasztotta követelményeknek megfelelnek. Balatonkenesén, Balatonfüreden és Balatonlellén rendeznek szakmai regattákat, mivel ezen helyszínek biztosítják a rendezvények magas szintű parti kiszolgálását. A szezon mindig az Építész Regattával indul, majd jön a Bankár és Biztosítási Kupa. Júniusban rendezik még az Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regattát. Július az orvosok, gyógyszerészek hónapja. Augusztus végén rendezik általában a Közmű és Épületgépész Kupát, szeptemberben az Építők Vitorlás Kupáját és az év utolsó szakmai regattáját az Infocomm Kupát.
 
A Balaton hiteles szakmai regattái:
Építész Regatta
Biztosítási Kupa
Bankár Kupa
Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regatta
Orvos-Gyógyszerész Kupa
Közmű és Épületgépész Kupa
Építők Vitorlás Kupája
Infocomm Kupa

Elstartolt a Melges bajnokság Előző

Elstartolt a Melges bajnokság

Bővíti flottáját és külföldi piacok felé nyit a Pannon Yacht Charter Következő

Bővíti flottáját és külföldi piacok felé nyit a Pannon Yacht Charter