Siófok  12.2  •  2.9 kn       

Keszthely  10.9  •  5 kn       

Balatonfüred  11.9  •  1.2 kn       

Balatonboglár  12  •  1.7 kn       

Orfű  12  •  5 kn       

Velencei-tó  13.4  •  4.2 kn       

Tiszafüred  12.8  •  4.1 kn       

Mályi-tó  10.7  •  4.6 kn       

2024. április 25., csütörtök

Új MVSZ reklámszabályzat

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Helyesebb lenne talán azt mondani, hogy módosított és aktualizált reklámszabályzat a 2010. évre.

Új MVSZ reklámszabályzat

Minden évben, a szezont megelőzően elfogadja a szövetség elnökség az adott évi reklámszabályokat, de az idei szabályzat egy jelentős módosítást is tartalmaz. Amikor a Magyar Vitorlás Szövetség bevezette a sokat vitatott, ám később széles körben elfogadott, versenyrendezéssel kapcsolatos határozatát, akkor az egyik jogos kritika pont a reklámszabályzat hatálya volt. A szövetség és a klubok szerződése ugyanis az érvényben lévő szövetségi szabályok, szabályzatok betartására is kötelez, így a reklámszabályzat betartására is. Kritikaként fogalmazódott meg, hogy az éves versenynaptár V. kategóriájába tartozó klubregatták, szakmai regatták, egyéb versenyek résztvevőitől is követelni kéne a hirdetésviselési díjakat.
Ezt az anomáliát orvosolta most a szövetség azzal, hogy a reklámszabályzat negyedik bekezdésében, kivette a szabályzat hatálya alól az V. kategóriás versenyeket. A jelenleg hatályos szabályozás értelmében a versenynaptár V. kategóriájában felsorolt versenyek tekintetében, az MVSZ-el szerződött versenyeket rendező klubok, a jövőben nem kötelesek a nevezéskor az MVSZ hirdetésviselési engedélyt ellenőrizni azon hajók esetében, melyek reklámot viselnek.

A reklámszabályzat ide kattintva pdf formátumban letölthető

MVSZ elnökségi határozatok (2010.03.09.) Előző

MVSZ elnökségi határozatok (2010.03.09.)

21 vitorlás indul, 21 balatoni helyszínről Következő

21 vitorlás indul, 21 balatoni helyszínről