Siófok  16.6  •  4 kn       

Keszthely  15.9  •  8 kn       

Balatonfüred  16.3  •  1.7 kn       

Balatonboglár  16.3  •  6 kn       

Orfű  16  •  3 kn       

Velencei-tó  15  •  5.3 kn       

Tiszafüred  14.3  •  3.6 kn       

Mályi-tó  13.4  •  4.5 kn       

2024. április 26., péntek

IV. OTP Private Banking Ügyvéd Kupa és VOLVO Nagydíj

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Az idei évben az OTP és a VOLVO jegyzi a IV. Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regattát. A verseny a megszokott időponthoz képest, most egy hónappal később kerül megrendezésre, július 17-19. napjain, Balatonlellén a BL Apartments & Yachtclubban.

IV. OTP Private Banking Ügyvéd Kupa és VOLVO Nagydíj

Hagyományosan péntek délután kezdődnek a programok, ekkor lesz az ügyvéd válogatott és a parlament válogatott labdarúgó mérkőzése a lellei városi stadionban. Pénteken 14 órától lehet a nevezéseket regisztrálni, este hatkor kezdődik a Micro Magic modellhajó verseny, majd az első napot vacsora és karaoke show zárja. Szombaton nagyhajós túraverseny rajtol 11 órakor. A befutást követően, vacsora majd eredményhirdetés következik. A díjak átvétele után és az esti mulatozás előtt még egyszer összecsapnak a modellhajók. Este nyolc óra körül élőzenés retro partyval fejeződik be a szombati, és kezdődik a vasárnapi program.

A harmadik napon pályaversenyt futnak a hajók, melynek szintén 11 órakor lesz a rajtja és a befutást követő egy órán belül az eredményhirdetése.

Várhatóan az idei Ügyvéd Kupa lesz az eddigi legnagyobb verseny – köszönhetően az időpont változtatásnak is – mivel már most, egy hónappal a regatta előtt, több mint 20 hajó adta le nevezését a szervezőknél.

Információ és nevezés: www.ugyvedkupa.hu

Nevezés faxon: +36 72 213 480

Nevezési lap letöltése

Wossaláék nyertek Előző

Wossaláék nyertek

A Sirocco nyerte a JEANNEAU Nagydíj - Horváth Boldizsár emlékversenyt Következő

A Sirocco nyerte a JEANNEAU Nagydíj - Horváth Boldizsár emlékversenyt