Siófok  16.6  •  7.1 kn       

Keszthely  18.7  •  6 kn       

Balatonfüred  16.4  •  9.6 kn       

Balatonboglár  17.4  •  6.3 kn       

Orfű  16  •  8 kn       

Velencei-tó  19.7  •  7.4 kn       

Tiszafüred  17.1  •  7 kn       

Mályi-tó  18  •  7.1 kn       

2021. szeptember 23., csütörtök

Két OD hétvége közt egy Kékszalag és még néhány izgalmas regatta

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A Kékszalag láza uralja az elkövetkező napok vitorlázását, de ne feledkezzünk meg, hogy az OD versenyek mellett, túraversenyek, katamarán és modellhajó regatták is színesítik a hónapforduló környékét.

Két OD hétvége közt egy Kékszalag és még néhány izgalmas regatta

Június 27-28.
Balatonföldváron az SVE rendezi a One Design Trophy III. fordulóját a Raiffeisen Private Banking Kupát. A kétnapos pályaverseny, szombaton 10 órakor rajtol, a társasági eseményre a szervezők szombaton 18 órára várják a versenyzőket. Lellén az LVE, Lellei szél Top Cat katamarán kupát rendez, mind a két napon öt osztályban küzdenek a kéttestűek a BL előtti vízterületen. A Kereked Vitorlás Klub, Csopakon 30-as cirkáló Grand Prix-t rendez az utolsó júniusi hétvégén. Füreden Jeanneau Nagydíj – Horváth Boldizsár Emlékverseny lesz a BYC rendezésében, mely az utólsó edzési lehetőség a Kékszalag elött.

Július 3.
A BL Apartments & Yachtclub Micro Magic versenysorozatának következő állomása lesz Balatonfüreden, a Kékszalag Fesztivál keretében.

Július 4.
Európa legrégebbi és leghosszabb tókerülő versenye a 41. Kékszalag, péntek reggel 9 órakor rajtol a Balatonfüred előtti vízterületről. Pénteken Orfűn kezdődik a vitorlás modellhajók országos bajnoksága és egészen vasárnapig tart.

Július 11-12.
Kétnapos LVE OD Kupa lesz a BL-ben a one design osztályoknak, az ODT IV. állomásaként, szombaton Ábrahámhegyen Rizling Kupa a túraversenyt kedvelőknek.

Wossalaék vezetnek a Soling OB-n Előző

Wossalaék vezetnek a Soling OB-n

Wossaláék stabilizálták a vezető pozíciójukat Következő

Wossaláék stabilizálták a vezető pozíciójukat