Siófok  15.5  •  8.3 kn       

Keszthely  17.7  •  4 kn       

Balatonfüred  15.2  •  9.6 kn       

Balatonboglár  16.3  •  7.4 kn       

Orfű  16  •  9 kn       

Velencei-tó  19.3  •  7.7 kn       

Tiszafüred  16.1  •  6.7 kn       

Mályi-tó  17.2  •  6.5 kn       

2021. szeptember 23., csütörtök

Pomuczék felkészülten várják a szezont Siófokon

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A Pomucz nevet a Balatonon senkinek nem kell bemutatni. Pomucz Tamás Európa Bajnok vitorlázó, volt szövetségi kapitány testvérével közös vállalkozást vezet Siófokon.

Pomuczék felkészülten várják a szezont Siófokon

Szinte minden felmerülő igényre kínálnak megoldást vitorlázóknak vagy akár csak a vitorlázás iránt érdeklődő kezdőknek. Gyerek tanfolyamok, vizsgafelkészítés, kezdő és haladó gyakorlati tréningek és vitorlásversenyzők illetve csapatok professzionális felkészítése is szerepel oktatási palettájukon.

Az elméleti és gyakorlati tudás mellett a technikát is kézben tartják, vállalják hajók felkészítését, beállítását és vitorlásversenyzésre való optimalizálását. A siófoki vitorláskikötő közvetlen közelében található hajósboltban kapható minden szükséges felszerelés ami a vízre szálláshoz és az eredményes versenyzéshez kell. Bőséges hajóparkjuk az oktatás mellett lehetővé teszi a charter szolgáltatást is, ezzel maradéktalanná téve a Pomucz Testvérek Kft. kínálatát.

Persze ez még nem minden, mert amikor a siófok előtti vízterületen repülő vitorlásokat látunk, abban is részint az ő kezük van.  Az extrém vitorlás, a Bladerider is megvásárolható náluk.

Ha valaki azt hinné, hogy Pomuczék télen pihennek, az bizony téved, ekkor indul ugyanis a jégvitorlázás. A DN egyre népszerűbb hazánkban és aki akarja náluk ezt ki is próbálhatja, persze ehhez azért be kell fagyjon a Balaton és feltehetően erre most még jó pár hónapot várni kell.

Kapcsolódó linkek:
http://pomucz.sailing.hu/
http://www.bladerider.hu/

Az Adrián kezdtek és a Balatonon folytatják Előző

Az Adrián kezdtek és a Balatonon folytatják

Újra Aranysekli! Következő

Újra Aranysekli!