Siófok  10  •  3.9 kn       

Keszthely  8.1  •  0 kn       

Balatonfüred  9.6  •  3.5 kn       

Balatonboglár  9.4  •  3.8 kn       

Orfű   •  3 kn       

Velencei-tó  5.7  •  4.9 kn       

Tiszafüred  7.1  •  4.8 kn       

Mályi-tó  7.2  •  2.2 kn       

2021. szeptember 23., csütörtök

<font color='#ff0000'>Lovagkereszt-kitüntetésben részesült Wossala György</font>

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Gyenesei István Önkormányzati Miniszter 2009. március 12-én, a Duna Palotában adta át a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje polgári tagozatát Wossala Györgynek, a Magyar Vitorlás Szövetség társelnökének.

<font color='#ff0000'>Lovagkereszt-kitüntetésben részesült Wossala György</font>

Wossala György 1941-ben született Budapesten, diplomát a Budapesti Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán szerzett. A vitorlázással az 1950-es években kezdett el foglalkozni, M-Yolle, O-Yolle, Finn, Soling és 30-as cirkáló hajóosztályokban versenyzett. A több, mint húsz magyar bajnoki cím mellett nyert nyílt holland, olasz, osztrák bajnokságot. Soling hajóosztályban egyszer volt Európa-bajnokságon második helyezett, 2008-ban pedig megszerezte a bajnoki címet is. Soling Master's világbajnokságokon háromszor első, kétszer második helyezést szerzett. A 2006. évi Soling Világbajnokságon második helyre vezette egységét. 2007-ben a yardstick-előnyszámokat figyelembe megnyerte a Kékszalagot a Kékmadárral. Az elmúlt tizenöt évben több magas funkciót töltött be a Nemzetközi Vitorlás Szövetségben, ahol többek között a tőkesúlyos bizottság alelnöke is volt. 2001 óta a Magyar Vitorlás Szövetség társelnöke, 2004 óta pedig az Európai Vitorlás Szövetség elnöke.

Célban a Great American III és az ex-Budapestre sem kell már sokat várnunk Előző

Célban a Great American III és az ex-Budapestre sem kell már sokat várnunk

Nem akar apadni a Balaton Következő

Nem akar apadni a Balaton