Siófok  12.2  •  6 kn       

Keszthely  9.9  •  6 kn       

Balatonfüred  11.9  •  3.5 kn       

Balatonboglár  11.8  •  1.9 kn       

Orfű  11  •  3 kn       

Velencei-tó  14.4  •  8 kn       

Tiszafüred  12.9  •  4.5 kn       

Mályi-tó  10.7  •  2.7 kn       

2024. április 25., csütörtök

Merülés az élmény-tengerben

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Hajók premierjével, káprázatos flotta bemutatóval, víz feletti és víz alatti programokkal, értékes ajándékokkal várja a hajózás szerelmeseit február 12-től 15-ig a Budapest Boat Show.

Merülés az élmény-tengerben

A tizennyolcadik alkalommal jelentkező hajószalon illusztris kiállítások kíséretében, az idén debütáló Golf Expóval, a lakóautókat és lakókocsikat felvonultató, népszerű Karaván Szalonnal és a különleges ékszerek kiállításával, a KARÁT-tal együtt jelentkezik a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
Az exkluzív kiállítás-négyesre váltott belépőjeggyel értékes ajándékokat nyerhetnek a látogatók, a fődíj egy Jeanneau motorcsónak.
A Budapest Boat Show „szárazon és vízen”, látványban és programokban egyaránt elkényezteti idén az érdeklődőket.
Kelet-Európában először, a Budapest Boat Show-n láthatja a közönség a legújabb Corsair trimaránt és a Ferretti impozáns, 47 láb hosszúságú luxusjachtját, a 470-est. Várhatóan sokakat elkápráztat majd mindkét hajó. A Corsair trimarán különleges, „háromtagú” felépítésének köszönhetően a legbiztonságosabb és a legnagyobb sebességre képes a tengeri vitorlások között. A Ferretti 470-es álomhajó luxuskivitelben. Az elegancia, a kecsesség, a dinamizmus és a kényelem megtestesítője.
A hajószalon elegáns kínálatában láthatók lesznek többek között Jeanneau vitorlás és motoros hajók, Performance vitorlások, Cranchi, Four, Winns és mastercraft hajók és az elegáns Riva modellek is. A sportosabb formák is bemutatkoznak, impozáns flottával vonulnak fel a kiállításon a Forma 1-es motorcsónakok. Itt lesznek a hajómotor gyártásban is élen járó Honda, Bombardier, Torqeedo és a Mercury motorok magyarországi forgalmazói is.
A kalandokra „szomjas” látogatók búvárként merülhetnek, s üdítőt ihatnak a víz alatt, pókerasztalhoz ülhetnek a European Open magyar résztvevőivel vagy szurkolhatnak olimpikonjainknak, világbajnokainknak, akik ergométeres kajak-szimulátoron versenyeznek a Hungexpo Kupáért, illetve élő bemutatón nézhetik meg, hogyan dolgoznak a vízi mentő kutyák.
A búvárkodást kedvelők értékes nyereményekért versenyezhetnek a Boat Show medencéjében. A feladat mindössze annyi, hogy a víz alatt a legrövidebb idő alatt kell meginniuk az üdítőt, vagy a víz alatt rejtőző „kincseket” megkeresniük.
Fortuna jeles vendége lesz az idei Budapest Boat Shownak. Nemcsak a pókerasztal mellett „találkozhatnak” vele a látogatók. A belépőjegy megvásárlásával mindenki jó eséllyel lesz várományosa az értékes nyereményeknek. A fődíjat, a Jeanneau Rigiflex New Matic hajót ezúttal is a Jeanneau Magyarország Kft. ajánlotta fel. A további ajándékok sorában 1 db egyhetes lakóautó-bérlés, a Levanter Kft. felajánlásával, 3 db 2 fő részére szóló, 2 éjszakás szállás, félpanziós ellátással, a Radisson SAS Birdland Resort&Spa szálloda felajánlásával, s egy négyszemélyes túra kenu szerepel a POLA KAYAK-CANOE KFT. és a www.hajosok.hu ajándékaként.

Elindult a vitorlás szezon a BL Yachtclubban Előző

Elindult a vitorlás szezon a BL Yachtclubban

Keel-lel és keel nélkül Következő

Keel-lel és keel nélkül