Siófok  18.9  •  8.1 kn       

Keszthely  20.9  •  11 kn       

Balatonfüred  18.5  •  7 kn       

Balatonboglár  19.4  •  6.4 kn       

Orfű  21  •  8 kn       

Velencei-tó  20.6  •  12.5 kn       

Tiszafüred  19.8  •  4.6 kn       

Mályi-tó  20.7  •  6.4 kn       

2024. május 02., csütörtök

Érdi Mári feljött a negyedik helyre a női ILCA 6 Világbajnokságon!

Érdi Mári feljött a negyedik helyre a női ILCA 6 Világbajnokságon!

Az elsőt 12 csomó körüli északnyugati szélben futották, majd bejött egy délnyugati front, 18 csomó körüli széllel, amely fokozatosan vesztett az erejéből a verseny során.

Az első két döntő futamot tartották meg hétfőn Mar del Platában. 

Az elsőt 12 csomó körüli északnyugati szélben futották, majd bejött egy délnyugati front, 18 csomó körüli széllel, amely fokozatosan vesztett az erejéből a verseny során. Meglehetősen bonyolult volt tehát az időjárási helyzet. Az első futamban Mári negyedikként futott be az arany csoportban, a másodikban 46. lett. Mivel ezt a legrosszabb eredményét kiejthette, dobogóközelbe került.

Az MVM SE vitorlázója – akit az év női sportolójának választottak az M4 Sport – Az év sportolója gáláján hétfőn – 21 pont hátránnyal áll az élen álló tokiói olimpiai bajnok dán Anne-Marie Rindom mögött, a pillanatnyilag második norvég Line Flem Hoest kilenccel, a harmadik portugál Vasileia Karachaliou kettővel előzi meg.

Kedden, ha a szélviszonyok megengedik, három újabb döntő - azaz arany és ezüst csoportos - futam rendezhető, a szerdai zárónapon az első tíz helyen álló versenyző számára éremfutamot, a többieknek zárófutamot tartanak majd az esti díjkiosztó előtt.

A női egyszemélyes olimpiai hajóosztály világbajnokságán 46 ország 102 sportolója indult. Ott van a mezőnyben a hajóosztály négy világbajnoka és legutóbbi két olimpiai bajnoka is.

Eredmények

Fotógaléria

Videók

visyla 

Érdi Mária: Sikerült kiegyensúlyozott és nyugodt versenyzést produkálnom Előző

Érdi Mária: Sikerült kiegyensúlyozott és nyugodt versenyzést produkálnom

ILCA 6 Női: Érdi Mári az éremfutamban! Következő

ILCA 6 Női: Érdi Mári az éremfutamban!