Siófok  15.5  •  6.2 kn       

Keszthely  13.9  •  8 kn       

Balatonfüred  15.2  •  7 kn       

Balatonboglár  15.2  •  5.9 kn       

Orfű  15  •  9 kn       

Velencei-tó  15.6  •  5.5 kn       

Tiszafüred  13.4  •  9 kn       

Mályi-tó  13.4  •  10.2 kn       

2024. május 08., szerda

Érdi Mári a tizedik helyen áll az ILCA 6 Világbajnokságon

Érdi Mári a tizedik helyen áll az ILCA 6 Világbajnokságon

A szombati időjárás nehéz feladat elé állította a rendezőket, az előrejelzés ismét délutáni vihart ígért, de dél körül sikerült találni egy időjárási ablakot, amiben három nagyon szép futamot sikerült lefuttatni mindkét csoportnak.

A szombati időjárás nehéz feladat elé állította a rendezőket, az előrejelzés ismét délutáni vihart ígért, de dél körül sikerült találni egy időjárási ablakot, amiben három nagyon szép futamot sikerült lefuttatni mindkét csoportnak. Az egyenletes 15-20 csomós északi szél kedvez Érdinek, ez meg is látszott a futameredményein, csoportjában második, hatodik és tizedik helyével feljött az összetett tizedik helyre a 46 ország 102 vitorlázóját felvonultató mezőnyben.

Pozíciója biztató: mindössze kilenc ponttal van lemaradva a képzeletbeli dobogó harmadik fokát pillanatnyilag elfoglaló Charlotte Rose-tól (USA). Ha marad az erősebb szél és tudja hozni a szombati három futamban megvillantott egyenletes teljesítményt, bármi lehetséges. A vezető helyen pillanatnyilag Tokió olimpiai bajnoka, a háromszoros világbajnok dán Anne Marie Rindom áll, aki az eddigi négy futamból kettőt megnyert.

A szombati utolsó, sorrendben negyedik futam végefelé már megjelentek a viharfelhők Mar del Plata felett, de a lecsapó vihar előtt még mindenki biztonságban a kikötőbe ért.

Eredmények

Fotógaléria

Videók

Kép: Matias Capizzano

visyla 

Lackó Sára első helyen végzett az ILCA 4 lány Európa Kupa sorozatban Előző

Lackó Sára első helyen végzett az ILCA 4 lány Európa Kupa sorozatban

Érdi Mária: Sikerült kiegyensúlyozott és nyugodt versenyzést produkálnom Következő

Érdi Mária: Sikerült kiegyensúlyozott és nyugodt versenyzést produkálnom