Siófok  21.1  •  3.2 kn       

Keszthely  18.9  •  4 kn       

Balatonfüred  20.8  •  2.9 kn       

Balatonboglár  21.1  •  3.1 kn       

Orfű  20  •  5 kn       

Velencei-tó  21.7  •  3.7 kn       

Tiszafüred  21.7  •  2 kn       

Mályi-tó  24  •  2.7 kn       

2024. július 21., vasárnap

Érdi Mária karácsony másnapján már elutazik a világbajnokság helyszínére...

Érdi Mária karácsony másnapján már elutazik a világbajnokság helyszínére...

A sportág világbajnokságát ugyanis már januárban megrendezik. Az argentin Mar del Plata városában indulnak a világ legjobb vitorlásversenyzői, köztük az ILCA 6-os hajóosztály vb-címvédője, Érdi Mária

Nem sokat pihenhet karácsonykor a vb-aranyérmes Érdi Mária. A sportág világbajnokságát ugyanis már januárban megrendezik. Az argentin Mar del Plata városában indulnak a világ legjobb vitorlásversenyzői, köztük az ILCA 6-os hajóosztály vb-címvédője, Érdi Mária. A világverseny január 3. és 10. között lesz.

 Érdi Mária már a világbajnokságra koncentrál. Az MVM Zrt. támogatásával készülő vb-aranyérmes december 26-án utazik el az argentínai világversenyre, ahol címvédőként ül hajóba az ILCA 6-os osztályban. A klasszis célja, hogy a lehető legtöbbet kihozza magából Argentínában.

„Az első olyan világbajnokságom lesz, amelyen címvédőként startolok. Ezt azonban nem szeretném túlgondolni. Úgy tekintek erre a vb-re is, mint bármelyik más nagy világversenyre: magamból ki akarom hozni a maximumot.” – mondta Érdi Mária.

Az idén világbajnoki címig és Eb-bronzéremig jutó vitorlás versenyző, aki zsinórban harmadik olimpiai kvótáját szerezte meg, a világbajnokságig még indul egy portugáliai versenyen. „A vilamourai viadal egy jó kis ráhangolódás lesz a vb-re. Úgy érzem, hogy sikerült a felkészülés. Cádizban edzőtáboroztunk sokat, és a cél már csak az, hogy a portugáliai verseny után úgy érkezzek meg Mar del Platába, ahogy azt megálmodtam”- tette hozzá Érdi Mária. 

Magyarország nyerte az SSL Gold Cup - ot! Előző

Magyarország nyerte az SSL Gold Cup - ot!

Népes Magyar csapat utazik az Ifjúsági Világbajnokságra Következő

Népes Magyar csapat utazik az Ifjúsági Világbajnokságra