Siófok  10.5  •  7.4 kn       

Keszthely  9.9  •  3 kn       

Balatonfüred  10.2  •  10.4 kn       

Balatonboglár  10.1  •  3.6 kn       

Orfű  10  •  6 kn       

Velencei-tó  10.9  •  9.9 kn       

Tiszafüred  12.8  •  5.7 kn       

Mályi-tó  7.9  •  3.2 kn       

2024. április 25., csütörtök

Az 56. Congressional Cup nyitja a 2020 – as WMRT szezont

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Az 56. Congressional Cup nyitja a 2020 – as WMRT szezont

Az 56. Congressional Cup nyitja a 2020 – as WMRT szezont

A Long Beach Yacht Club által szervezett jövőre 56. alkalommal megrendezésre kerülő Congressional Cup nyitja majd a WMRT 2020 - as versenyszezonját. A versenyt április 29 és május 3 között rendezik majd, aminek az összdíjazása 75.000 USD lesz. A verseny, amit 1965 – ben rendeztek meg először, az egyik legrégebbi párosverseny amit folyamatosan minden évben megrendeztek és amely most két év kihagyás után került vissza a WMRT sorozatba.

A verseny korábbi győztese között megtalálható jónéhány Kupagyőztes is, csak hogy néhányat említsünk, Turner, Dennis Conner, Ed Baird, Dean Barker, Taylor Canfield, James Spithill, Paul Cayard, Terry Hutchinson, Francesco Bruni. A verseny egyik biztos résztvevője a 6x – os WMRT és 4x – es Congressional Cup győztes Ian Williams. Az öt napos regattán tíz skipper mérkőzik majd meg, akiknek egy része a ranglista alapján kerül be illetve néhány skipper a Ficker Cup – ról amely verseny a Congressional Cup hivatalos kvalifikációs versenye. Emellett az előző évi győztes és a US Match Racing Grand Slam – ből is érkezik egy skipper.

A verseny honlapja:

www.thecongressionalcup.com

A WMRT honlapja:

www.wmrt.com

Kettős Magyar OP győzelem Athén - ban Előző

Kettős Magyar OP győzelem Athén - ban

A Spindrift 2 újabb Jules Verne Trophy kísérlete Következő

A Spindrift 2 újabb Jules Verne Trophy kísérlete