Siófok  9.4  •  7.8 kn       

Keszthely   •  10 kn       

Balatonfüred  9.4  •  7.8 kn       

Balatonboglár  9.2  •  10 kn       

Orfű  6.7  •  0.9 kn       

Velencei-tó  6.1  •  12 kn       

Tiszafüred   •  13 kn       

Mályi-tó   •  6 kn       

2021. január 22., péntek

Érdi Mári futamot nyert a Világkupán Enoshima - ban

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Érdi Mári futamot nyert a Világkupán Enoshima - ban

Érdi Mári futamot nyert a Világkupán Enoshima - ban

Megvan az első magyar futamgyőzelem Enoshimában, Érdi Mári nyerte a 6. futamot. Berecz Zsombor 2. és 3. helyeket ment pénteken.

A csütörtökihöz hasonló időjárásban versenyeztek pénteken is az enoshimai világkupa forduló mezőnyei. A férfi 470-esek három, a többiek két futamot teljesítettek. A nap végére Érdi Mári és Berecz Zsombor is az első hatba került.

A női laser radial osztályban Érdi Mári futamgyőzelemmel nyitotta a napot, majd a következő, hetedik futamban a 7. helyen ért célba. Ezzel ismét nyolc helyet lépett előre és már a 6. az összetett listán. Vezet a világbajnok belga Emma Plasschaert a dán Rindom és a brit Young előtt.

Berecz Zsombor négy helyet javított a pénteki 2. és 3. helyezéseivel és az 5. helyen áll az összetettben. A finnes mezőnyben az előolimpián ezüstérmes holland Nicholas Heiner áll az élen, aki minkét pénteki futamban első lett.

A férfi laser standard mezőnyben Vadnai Jonatán 4, Benjamin pedig három hellyel jött feljebb, így Jonatán a 20. testvére pedig a 31 helyen áll jelenleg. Pénteken Jonatán 15 és 16, Benjamin pedig 26. és 17. helyeken futott célba. A laser standard mezőny élén a ciprusi Pavlosz Kontidesz áll megelőzve a az ausztrál Wearnt és a francia Beranzt.

A Gyapjas testvérek három futamot teljesítettek pénteken és a nap végére öt hellyel kerültek hátrébb. Így a 21., a 14. és a 17. helyek a az összetettbeli 15. pozícióhoz voltak elegek. Első az ausztrál Belcher-Ryan egység, mögöttük a spanyol Xammar-Rodriguez és a svéd Dahlberg-Bergström kettősök állnak.

részletes eredményeket itt lehet nézni.

A Platoon nyerte a TP52 Világbajnokságot Előző

A Platoon nyerte a TP52 Világbajnokságot

Érdi Mária 4. lett a Japánban megrendezett Világkupán Következő

Érdi Mária 4. lett a Japánban megrendezett Világkupán