Siófok  1.6  •  10.4 kn       

Keszthely  1.9  •  8 kn       

Balatonfüred  1.3  •  8.7 kn       

Balatonboglár  1.8  •  9.8 kn       

Orfű   •  8 kn       

Velencei-tó  0.7  •  9.7 kn       

Tiszafüred  3.1  •  10.1 kn       

Mályi-tó   •  9.2 kn       

2021. december 07., kedd

Ingyen hajó a 60. Rund umra!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A pontos megfogalmazás a reklámokban szokásos

Ingyen hajó a 60. Rund umra!

Ugyanis nem azért találtuk ki ezt a lehetőséget, hogy jó sok pénzt keressünk a hajóbérleti díjon –  1200 Euró mellesleg nem is sok egy helyszínre szállított, felszerelt és versenyre felkészített ilyen minőségű hajó esetében – hanem az a célunk, hogy a hajó versenyezzen, mert úgyis oda szállítjuk, ha nem lesz csapata, akkor is (Ennek magyarázatát lásd lejjebb).

Ha pedig versenyez a hajó Európa egyik legjelentősebb tókerülő versenyén, akkor lehetőleg minél jobb eredményt produkáljon a vele vitorlázó csapat.

Ha rosszul mennek, akkor az egy kicsit negatív reklám a cégnek, úgy talán jobb is lenne, ha nem látnák. De miért menne rosszul egy Justin Carbon One Design Racer? Amelyik már sokszor megmutatta a Balatonon, hogy mire képes.

Gondoltuk, ha a bérleti díj eredményes szerepléssel visszaszerezhető, az jelent némi ösztönzést a hajtásra! Tehát mi nagyon szeretnénk a teljes összeget visszaadni a verseny után.

Sőt! Akár a két héttel később zajló Genfi-tavi Bol d’Or után is!

Tessék! Még egy akár! A nem trükkös fajtából, az őszinte akárok nemzetségéből ...

Mert a hajó kibérelhető mindkét versenyre ugyanilyen visszafizetős konstrukcióban. És figyelem! Ehhez nem az egész versenyt kell megnyerni, hanem csak a kategóriát, amelyben a hajó szerepel! Vagyis nem sokszáz ellenfél küzd a zsebünk ellen, csak tíz-húsz...

Megfontolandó, nem? Akár.

A Code Yachts a düsseldorfi hajókiállításon a CODE8 fedélzetére lépett érdeklődőknek tett ígérete alapján a Boden-tavon lehetőseget ad a potenciális vásárlóinak, hogy vízen is megtekinthessék és kipróbálhassák a Balatonon már jól bevált és ismert CODE8 hajót.

Így tehát egy CODE8-as ott lesz Lindauban, ahonnan a Boden-tavi tókerülő, a Rund um rajtol május 30-án este. Ez ráadásul a hatvanadik verseny, tehát a jubileumhoz bőven tartoznak színes kiegészítő programok, amelyek tovább növelhetik a verseny vonzerejét.

A CODE8-nak is illene versenyeznie, hiszen Andrej Justin Carbon One Design racere kiváló versenyhajó. Tehát egy jó csapat kerestetik! . Időpontok: május 30-án Rund um, majd június 14-én Bol d’Or.

Akár akárki mehet vele, aki akar, de akkor már... akár nyerhetnénk is...

info@codeyachts.eu vagy telefonon +36 30 977 9066

Ruják István

Edzés közben vízbe fúlt az olimpiai bajnok Előző

Edzés közben vízbe fúlt az olimpiai bajnok

Ismét a Pegan/Mircsev páros nyert az Access hajóosztályban rendezett Európa-bajnokságon Következő

Ismét a Pegan/Mircsev páros nyert az Access hajóosztályban rendezett Európa-bajnokságon