Siófok  •  2.3 kn       

Keszthely  -0.1  •  5 kn       

Balatonfüred  0.7  •  2.4 kn       

Balatonboglár  1.1  •  3.9 kn       

Orfű  •  5 kn       

Velencei-tó  1.6  •  1.2 kn       

Tiszafüred  0.3  •  8.7 kn       

Mályi-tó  1.3  •  5.8 kn       

2024. március 19., kedd

XIV. Dér Kupa user manual (covid19)!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

XIV. Dér Kupa user manual (covid19)!

XIV. Dér Kupa user manual (covid19)!

Kedves versenyzők, a Dér Kupa résztvevőinek egészségbiztonsága érdekében a regatta szervezői az alábbi kérésekkel, tájékoztatással fordulnak hozzátok.

1.       A versennyel kapcsolatos közleményeket a XIV. Dér Kupa Facebook eseményoldalon tesszük közzé.

2.       A rendezvénykikötő területén gépkocsi parkolási lehetőség nincs.

3.       A rendezvénykikötő teljes területén (a szabadban is) kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata. Kérjük, hogy tartsátok a szociális távolságot. Javasoljuk, hogy a hajón is használjatok maszkot.

4.       A versenynek idén nem lesz semmilyen parti programja, kivéve az eredményhirdetést, az alábbi korlátozásokkal.

5.       A XIV. Dér Kupának idén nincs a klasszikus értelembe vett, látogatható versenyirodája, így azt a helyszínen ne keressétek. A versenyre csak online lehet nevezni a VIHAR rendszeren keresztül.

6.       Az esetleges óvások beadását követően, személyes meghallgatásokra nem kerül sor, a tanuk is írásban nyilatkoznak, a versenybíróság az iratokból dönt, határozatát online teszi közzé.

7.       Az eredményhirdetés 16 órakor lesz a Balatonfői Yacht Clubban, szabadtéren. Az eredményhirdetésen minden díjazott csapatból csak egy fő vehet részt. Az eredményhirdetés teljes időtartama alatt kötelező a maszk használata. Az eredményhirdetés alkalmával kérjük mellőzni a személyes kontaktussal járó gratulációkat.

8.       Az eredményhirdetés gyakorlata: a szervező felolvassa a díjazott hajó nevét, a csapat képviselője az asztalra készített díjat felveszi és feláll a dobogó megfelelő fokára. Amikor mindhárom díjazott elfoglalja a helyét a dobogón, fotó készül, majd jön a következő hajóosztály és ez így megy, ameddig a díjak el nem fogynak.

9.       Infóvonal: +36209382878

Kérjük a fentieket szem előtt tartani, elfogadni és betartani.

2020 évi MVSZ egyesületi eredményességi ranglisták Előző

2020 évi MVSZ egyesületi eredményességi ranglisták

Közel száz hajóval rajtol szombaton a XIV. Dér Kupa Következő

Közel száz hajóval rajtol szombaton a XIV. Dér Kupa