Siófok  21.1  •  3.2 kn       

Keszthely  18.9  •  4 kn       

Balatonfüred  20.8  •  2.9 kn       

Balatonboglár  21.1  •  3.1 kn       

Orfű  20  •  5 kn       

Velencei-tó  21.7  •  3.7 kn       

Tiszafüred  21.7  •  2 kn       

Mályi-tó  24  •  2.7 kn       

2024. július 21., vasárnap

Előnevezési kedvezmény a VI. SurgiCare Orvos- Gyógyszerész Kupára

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Alig több mint egy hónap van már csak hátra az orvos- gyógyszerész szakma hivatalos balatonlellei regattájáig, a résztvevők már javában megkezdték a csapatok szervezését, sőt az első előnevezések is befutottak már.

Előnevezési kedvezmény a VI. SurgiCare Orvos- Gyógyszerész Kupára

Az biztosan állítható már most, hogy a június 20-22 között a Bavaria BL Apartments & Yachtclubban megrendezett háromnapos verseny és társasági esemény idén is színvonalas mezőnyt vonultat fel, hiszen az elmúlt évekhez hasonlóan megfelelően idén is két betétverseny színesiti a programot. 

Nem csak a húszéveseké a világ
Lehetne akár ez is a mottója az Orvos- Gyógyszerész Kupa elválaszthatlan társrendezvényének a Mackó Classicnak, amely az 1975 előtt épült oldtimer hajók túraversenye, abszolút yardstick értékelési rendszerben. Jollék, klasszikus cirkálók, Folkeboot-ok sorakoznak fel évről-évre a rajtvonalnál, nem mindennapi látványt nyújtva a modern hajókhoz szokott szemeknek. 

Fritz-Segel Tour először a déli parton
Idén első alkalommal látogat el a Balaton nyugati medencéjének déli partjára a német Fritz Segel vitorlamárka magyarországi képviselete által életre hívott nyílt yardstick túraverseny, amely már ilyen rövid idő alatt is közkedvelt regattává vált. Aki júniusi hétvégéjén szeretné színvonalas mezőnyben, kellemes hangulatban összemérni tudását más versenyzőkkel, de nincs a közelében sem orvos, sem gyógyszerész és a hajóját is 1975 után gyártották, annak a kínálatból a Fritz segel Tour az ideális választás.

Most akkor melyikre kell nevezni? 
Ahogy a korábbi években sem kellett, úgy idén sem szükséges minden versenyre külön-külön nevezést leadni. Valamennyi Orvos- Gyógyszerész Kupára benevezett egység értékelésre kerül a Fritz Segel Touron, illetve az indulási feltételek teljesítése esetén a Mackó Classicon is. A Fritz Segel Tourra nevezett oldtimer hajók pedig a Mackó Classic díjakért is versenybe szállnak. 

Előnevezési kedvezmény
Nem érdemes sokáig hezitálni a nevezéssel, a szervezők most 20% kedvezményt adnak minden 2014. május 30-ig érvényesen leadott előnevezésre. 

Az Orvos- Gyógyszerész Kupa weboldala
Nevezés

Balatonon a "Baja" Előző

Balatonon a "Baja"

Estély Siófokon Következő

Estély Siófokon