Siófok  11.6  •  3.2 kn       

Keszthely  8.9  •  4 kn       

Balatonfüred  11.3  •  1.7 kn       

Balatonboglár  11.6  •  5 kn       

Orfű  11  •  7 kn       

Velencei-tó  10.4  •  4 kn       

Tiszafüred  7.3  •  4.1 kn       

Mályi-tó  6.8  •  1.1 kn       

2024. április 27., szombat

Lépj a fedélzetre!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A vitorlásklub, ami nemcsak a legjobb hajót, de a legnagyobb biztonságot is nyújtja.

Lépj a fedélzetre!

Szereted a Balatont, de szívesebben töltenéd a vízen a nyaralás heteit, mint a zsúfolt strandon? Régi álmod, hogy legyen egy saját hajód, de nem tudod, mit kezdenél vele télen, esetleg túl drágának találod a fenntartását? Megosztanád a vitorlázás örömeit és költségeit is másokkal, de csak megbízható és kiszámítható keretek között? Csatlakozz az első balatoni vitorlás klubhoz, ahol egy balatoni kikötőhely éves díjáért az oktatástól a felszerelésig, a céges hajózástól a versenyzésig mindent megkaphatsz.

Plusz prémium hajókat – fapados áron. Így lehetsz egyszerre hajótulajdonos és egy elit klub tagja a balatonboglári BB Charterrel.

A BB Charter Vitorlás Klub balatonboglári báziskikötővel működik, de a klubtagok a tó körül 14 kikötőben is lehorgonyozhatnak ingyen, hogy élvezzék a lenyűgöző parti programokat, az ezerízű gasztronómiai és kulturális élményeket, amelyeket nyáron a Balaton környéke kínál Badacsonytól Zamárdiig, Füredtől Keszthelyig. Ez az egyedülálló, zárt klubrendszer többet nyújt a megszokott hajóbérlésnél: a saját hajó élményét, plusz a megbízható szakmai hátteret. Ráadásul annyi pénzért, amibe egy balatoni kikötőhely egy év alatt kerül, anélkü l, hogy vesződni kellene a tárolással és a karbantartással, az egyéb járulékos feladatokkal – és nem utolsó sorban költségekkel.

Kiket vár a BB Charter?
Családokat, baráti társaságokat és azokat, akik szeretik és tisztelik a Balatont. De természetesen egy balatoni hajótúra nem csak a kikapcsolódást, de az üzleti érdekeket is szolgálhatja: újszerű terep lehet ez csapatépítő tréningek megtartására, vagy céges évfordulók, de akár partnertalálkozók, fontos szerződések megkötésének lebonyolítására is. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyre többeket varázsol el a Balaton és a balatoni hajózás – a BB Charter azoknak segít, akik a vitorlázáson keresztül szeretnék megismerni ezt a csodálatos régiót. És persze azoknak, akik már rég a tó szerelmesei, csak még nem volt lehetőségük arra, hogy saját hajóra tegyenek szert.

Miért kényelmesebb és költséghatékonyabb a klubtagság, mint egy saját hajó?
A tapasztalat azt mutatja, hogy az amatőr – azaz nem versenyző – hajótulajdonosok a nagyjából három hónapos szezonból átlagosan kettő, jobb esetben három hetet töltenek a vízen, de többségük még ennél is ritkábban tudja élvezni a hajózás örömeit. Ezért vannak mindig tele a balatoni vitorláskikötők, amikor hajózásra alkalmas az időjárás. Sok tulajdonos – éppen a járulékos költségek nagysága miatt – külföldről hoz be jellemzően öreg és olcsóbb hajót, nem számol viszont a fenntartási és javítási költségekkel, amelyek a vitorlás-szezon végére a vételár jelentős részét is kitehetik. A következtetés evidens: legtöbben aránytalanul sokat költenek el a hajóvásárlásra ahhoz képest, amennyi időt ténylegesen eltöltenek a vízen.

A BB Charter flottája viszont olyan, magyar mesteremberek egyedi tervezésű, prémiu m kategóriás hajóiból áll, melyek minden extra felszereléssel rendelkeznek. Nincs tárolással kapcsolatos feladat, nincs karbantartás, nincsenek plusz költségek sem. Egy hajón maximum 4-5 klubtag osztozik a nyári szezonban – május elejétől szeptember végéig –, egymás között szabadon felosztva a rendelkezésre álló időt. A klubtagok, akik előre egyeztetett időpontban három hetet vitorlázhatnak, további kedvezményekben is részesülnek, sőt a saját hajójukon szerezhetnek igazi hajózási rutin a rendszeres tréningekkel, amit a BB Charter biztosít. De a szezon végével sem kell elfelejteni a klubot, amikor befagy a Balaton, jöhet a jégvitorlázás! Ráadásul a klubtagok számára elsőre díjmentesen.

Három hét vitorlázás, tréning, jégvitorlázás télen, de mi más?
Egy  zárt körű klub Balatonbogláron és 14 ingyenes kikötési pont a tó körül – ilyen hálózatot egy balatoni vitorlás klub sem ajánl. Egyedi tervezésű, prémium kategóriás hajókkal lehet szelni a habokat, melyek karbantartásáról, téliesítéséről, motorrevíziójáról, olajcseréjéről a klub gondoskodik. A harmadik átvitorlázott hét után is vízre lehet szállni: az elő - és utószezonban ráadásul féláron. Nem csak a hajó, de a személyzet is teljes ellátásban részesül: a klub 6 személy részére vízálló vitorlásruházatot biztosít. Sőt, a csomaghoz két napos kedvezményes manővertréning is tartozik. A vállalkozó kedvű klubtagoknak pedig túraajánlatokkal, gasztro-, bor- és kulturális körutak bemutatásával, kiváló horgászhelyek ajánlásával kedveskednek.

Bővebben?
A bérléssel és a klubrendszerrel kapcsolatos minden információ  egy helyen megtalálható, de kérdezni is érdemes az info@bbcharter.hu e-mail címen, vagy a +36 30 394 9546 telefonszámon. A hajók pedig már a balatonboglári kikötőben várják új gazdájukat!

(X)

Új időpontban a Balaton-átúszás! Előző

Új időpontban a Balaton-átúszás!

Úszót és vitorlázókat mentettek a Balatonból Következő

Úszót és vitorlázókat mentettek a Balatonból