Siófok  7.5  •  4.1 kn       

Keszthely  5.9  •  5 kn       

Balatonfüred  7.1  •  3.5 kn       

Balatonboglár  6.1  •  4.9 kn       

Orfű  •  0 kn       

Velencei-tó  5.5  •  5.6 kn       

Tiszafüred  •  10 kn       

Mályi-tó  •  10.1 kn       

2024. március 29., péntek

Igazán szakmai regatta

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A víz, gáz, villamos és hulladékhasznosítási ágazatok az épületgépészekkel kiegészülve olyan résztvevői közönséget alkotnak, amelyet minden rendezvényszervező megirigyelhet. Több cég csapatépítő programnak tekinti a regattát és vannak, akik az éves vállalati rendezvényüket időzítik a versenyhez. Épületgépész vonatkozásban van egy partner a Magyar Épületgépészek Szövetsége, aki komplett szakmai programot szervez a versenyre.

Igazán szakmai regatta

Összegezve elmondható, hogy a vitorlázás ürügyén összejön a közműves és épületgépész szakma színe java.

Idén szeptember 2-án pénteken kezdődik a VI. ACO-FGF Közmű és Épületgépész Kupa a kenesei Balatonfői Yacht Clubban. Pénteken délelőtt és napközben elsősorban épületgépész szakmai programok lesznek, este indul a nevezés és regisztráció a vitorlásversenyre. Szombaton túraverseny lesz, majd a partra érkezést követően a Polgár Pincészet borkóstolója következik. Ezen a napon, déltől ötig bemutató jellegű modellvitorlás verseny lesz a rendezvénykikötőben, a Micro Magic hajóosztálynak. Késő délután vacsora és eredményhirdetés, majd móló party zárja a napot. Vasárnap kétfutamos pályaversenyt bonyolítanak a szervezők, amelyet a befutást követően értékelnek.

Sok csapat már leadta az előzetes nevezését, néhányan több hajót is indítanak. Nevezett a versenyre a Grundfos Hungária, a Vill-Korr, az Ép-Gép, az Ép-Gép M6, az ACO Magyarország, az FGF, a Fővárosi Gázművek, a Gienger, a Hajdú és Társai, az Észak Budai Zrt., a MÉGSZ, a Pannon Víz, a Merkapt, a Senk & Böhning, a KVG, a Detre és Társa, a WILO, a BWT és a Zolanit. A nevezési határidő szombaton 9 óráig nyitott, így még további résztvevők várhatóak.

A verseny főtámogatói az ACO Magyarország és az FGF. A versenyt támogatja a Grundfos Hungária, a WILO, a BWT, a Gienger, a Suunto, a Feketevölgy Panzió, az iWant, a Fritz Segel, a Hanse és a WIA.

Versenykiírás: http://www.kozmukupa.hu/index.php?page=2

Nevezés: http://www.kozmukupa.hu/index.php?page=4

Facebook: http://hu-hu.facebook.com/event.php?eid=155004337891473

70-es cirkáló Magyar Bajnokság Előző

70-es cirkáló Magyar Bajnokság

Közel hétszáz kép a III. Compass Vitorlás Napokról Következő

Közel hétszáz kép a III. Compass Vitorlás Napokról