Siófok  10  •  9.8 kn       

Keszthely  10.9  •  5 kn       

Balatonfüred  9.6  •  9.6 kn       

Balatonboglár  10  •  10.1 kn       

Orfű  •  8 kn       

Velencei-tó  7.6  •  7.2 kn       

Tiszafüred  8.3  •  7.3 kn       

Mályi-tó  7.9  •  6.6 kn       

2024. október 16., szerda

Félszigetkerülő Széchenyi István Emlékverseny ELMARAD

Félszigetkerülő Széchenyi István Emlékverseny ELMARAD

A Magyar Vitorlás Szövetség és a versenyvezető a rendkívüli időjárási helyzetre való tekintettel, a vitorlázók és a hajók biztonsága érdekében sajnálattal, de úgy döntött, hogy a Félszigetkerülő Széchenyi István Emlékversenyt a hétvégén nem rendezzük meg.

A Magyar Vitorlás Szövetség és a versenyvezető a rendkívüli időjárási helyzetre való tekintettel, a vitorlázók és a hajók biztonsága érdekében sajnálattal, de úgy döntött, hogy a Félszigetkerülő Széchenyi István Emlékversenyt a hétvégén nem rendezzük meg.

A döntésünkhöz a meteorológiai szolgálattal történt egyeztetés adott alapot. Az előrejelzések szerint a hétvégére várható időjárás a vitorlásverseny biztonságos lebonyolításához nem lesz megfelelő.

A verseny törlése miatt az osztályok számára fontos versenyrendszert érintő szabályzatok (pl.: hajóosztály aktivitás, ranglista számítás, MVSZ bérleti díjak stb.) felülvizsgálatra kerülnek abból a célból, hogy az érintett osztályok és egyesületek számára a legoptimálisabb megoldás születhessen. A felülvizsgálat eredményéről a közeljövőben tájékoztatunk Benneteket.

Azoknak, akik már befizették a nevezési díjakat, a befizetett összeg a lehető leghamarabb visszatérítésre kerül, mivel a versenyt más időpontban nem áll módunkban megrendezni.

Sajnáljuk, hogy az idén ezt a népszerű versenyt nem rendezhetjük meg, bízunk benne, hogy október 26-án a Kékszalag Port Évadzáró versenyünkön újra találkozhatunk!

Megemlékezéssel kezdődött szerdán a Dragon bajnokság Előző

Megemlékezéssel kezdődött szerdán a Dragon bajnokság

Wossala György: Az elmaradt Félsziget-kerülőről Következő

Wossala György: Az elmaradt Félsziget-kerülőről