Siófok  31.1  •  6.6 kn       

Keszthely  29.9  •  7 kn       

Balatonfüred  30.8  •  2.6 kn       

Balatonboglár  31.1  •  6.2 kn       

Orfű  34  •  2 kn       

Velencei-tó  35.7  •  10.3 kn       

Tiszafüred  36.3  •  7.9 kn       

Mályi-tó  32.9  •  1.4 kn       

2024. július 14., vasárnap

Íme az Optimist válogatott névsora!

Íme az Optimist válogatott névsora!

Az idei Torreviejában, Palamósban, a Garda tavon, Portorozban megrendezett nemzetközi OP verseny és az idei idénnyitó, a balatonföldvári F.W. Raiffeisen ifjúsági kupán elért összesített eredmény alapján dőlt el a tizenkettes válogatott keret listája

A hétvégi F.W. Raiffeisen Private Banking ifjúsági kupán vált véglegessé a névsor.

Az idei Torreviejában, Palamósban, a Garda tavon, Portorozban megrendezett nemzetközi OP verseny és az idei idénnyitó, a balatonföldvári F.W. Raiffeisen ifjúsági kupán elért összesített eredmény alapján dőlt el a tizenkettes válogatott keret listája. A korai kerethirdetés logikus lépés az osztályszövetségtől: így minden érintett nyugalomban és koncentráltan készülhet a 2024-es főversenyekre, az argentínai világbajnokságra és az olaszországi, carrarai Európa-bajnokságra.

A négy külföldi és az egy hazai verseny alapján alakult ki a tizenkettes keret, eredményességi sorrendben: 1. Gereben Barnabás (SVE), 2. Siklósi Lóránt (AVKE), 3. Márton András (BYC), 4. Török Csanád (BYC), 5. Verebély Nadin (SVE), 6. Vágó Mátyás (SVE), 7. Dávoti Tamara (BYC), 8. Téglás Donát (AVKE), 9. Szegedi Hunor (SVE), 10. Zsidai Anasztázia (THE-YKA), 11. Németh Abigél (AVKE), 12. Varga Mihály (SVE).

A válogató sorozat teljes eredménylistája: https://optimist.hu/valogato/

Még eldöntendő kérdés, hogy közülük ki indulnak a világbajnokságon, és kik az Európa-bajnokságon, egyebek közt az argentínai nagy szeles óceáni pálya sajátosságai is befolyásolhatják az induló csapat összetételét.

Az április 14-én végetért F.W. Raiffeisen Private Banking Ifjúsági Kupa főrendezőjének, Erdélyi Bélának ezúttal nem volt szerencséje a széllel: mindössze három futamot sikerült megrendezni, leginkább flautéban, a szeszélyes körülmények miatt különösen fájó volt sokaknak, hogy nem sikerült elegendő futamot megrendezni a kiesőhöz.

Eredmények:https://dgmtw3im3szoe.cloudfront.net/articles/content/TNdOuXZLEfdsvv8u/ime-az-optimist-valogatott-nevsora-LsLCCA.pdf

Fotó: Kézai Zsolt

visyla

DYS - ORC előnyszámítási forum 2024 Előző

DYS - ORC előnyszámítási forum 2024

Fantasztikus versennyel kezdtük a 2024 - es szezont Következő

Fantasztikus versennyel kezdtük a 2024 - es szezont