Siófok  19.9  •  12 kn       

Keszthely  19.9  •  3 kn       

Balatonfüred  19.5  •  12.2 kn       

Balatonboglár  19.3  •  12 kn       

Orfű  21  •  9 kn       

Velencei-tó  18.9  •  10.4 kn       

Tiszafüred  20.2  •  11.9 kn       

Mályi-tó  19.1  •  1.8 kn       

2024. április 15., hétfő

Sikeresen lezajlott a versenyek tisztségviselőinek konferenciája

Sikeresen lezajlott a versenyek tisztségviselőinek konferenciája

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Miután Böröcz Bence köszöntötte a résztvevőket, tájékoztatta az érdeklődő sporttársakat az MVSZ tisztségviselői programjáról. Beszámolt a bizottság 2020. november óta végzett tevékenységéről és bemutatta a Versenyek tisztségviselőinek minősítési rendszere szabályzatát.

Balatonfüreden, a LUA Events rendezvénytermében, a Covid miatti hosszú kihagyás után 2023. március 5-én rendezte meg a Magyar Vitorlás Szövetség Versenyek Tisztségviselői Bizottságának éves továbbképzését.

Miután Böröcz Bence köszöntötte a résztvevőket, tájékoztatta az érdeklődő sporttársakat az MVSZ tisztségviselői programjáról. Beszámolt a bizottság 2020. november óta végzett tevékenységéről és bemutatta a Versenyek tisztségviselőinek minősítési rendszere szabályzatát.

Ezt követően Bagyó Sándor a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vezetőjének magával ragadó előadása következett, a vitorlásversenyek biztonságáról.

Az ebédszünet remek lehetőséget nyújtott arra, hogy rég nem látott kollégák, sporttársak, szakemberek szendvicsek és aprósütemények mellett megvitassák élményeiket, tapasztalataikat.

A délután első felében a versenybírók, második felében pedig a versenyrendezők kerültek a figyelem központjába.

Böröcz Bence egy tanulságos esetet hozott, amit nemcsak a versenybírók, hanem az összes résztvevő lelkesedéssel hallgattak,  Bence a  69-es szabály alkalmazását mutatta be egy konkrét eset példáján keresztül.

A versenyrendezői döntési lánc témában három előadásra is sor került, a versenyrendezői döntésekről és azok háttereiről, itt Molnár Csaba (Egér) és Sipos Péter (Sipi) a versenyterületek kiválasztását befolyásoló szempontokat vette górcső alá. Kárpáti Bence a „Rajtfilozófia” témáját boncolgatta, Farkas Péter pedig a futam közbeni döntések bonyolult mátrixát tárta a hallgatóság elé.

A délutáni kávészünetet követően a versenyek tisztségviselőinek tevékenységét támogató digitális eszközök használatáról hallhattak a szakemberek érdekes okfejtéseket.

Farkas Péter több versenyrendezést támogató applikációt is bemutatott a hallgatóságnak: Bouyzone, Beat Length Calculator stb.

Végezetül pedig Böröcz Bence ismertette a virtuális tárgyalások kihívásait és köszönetét fejezte ki a tisztségviselőinek, hogy ilyen nagy létszámmal vettek részt a konferencián. 

Az eseményen készült fotók a Magyar Vitorlás Szövetség Fotótárában tekinthetőek meg.

Podcast beszélgetés Vadnai Jonatánnal a 2022 - es Év Férfi Vitorlázójával Előző

Podcast beszélgetés Vadnai Jonatánnal a 2022 - es Év Férfi Vitorlázójával

Díjkiosztó ünnepség képekben Következő

Díjkiosztó ünnepség képekben