Siófok  8.9  •  6.3 kn       

Keszthely  7.9  •  6 kn       

Balatonfüred  8.5  •  4.4 kn       

Balatonboglár  8.9  •  7.3 kn       

Orfű  •  4 kn       

Velencei-tó  •  4.8 kn       

Tiszafüred  •  5.5 kn       

Mályi-tó  6.9  •  3.9 kn       

2024. április 19., péntek

Következik a 29er, Dragon és Folkboat Bajnokság

Következik a 29er, Dragon és Folkboat Bajnokság

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A 29er osztály számára a bajnoksággal együtt Európa Kupa fordulót is tartanak a BYC rendezésében Balatonfüreden, ez a kupasorozat utolsó előtti versenye.

Szeptember 22-től Füred és Földvár is bajnoksági helyszín lesz.

A 29er osztály számára a bajnoksággal együtt Európa Kupa fordulót is tartanak a BYC rendezésében Balatonfüreden, ez a kupasorozat utolsó előtti versenye. A záróesemény októberben lesz a Garda tavon. Van kinek szorítanunk: a füredi forduló előtt lány párosunk, Kis-Szölgyémi Luca és Ugron Hanga (Kereked) az 5. helyen áll, U17-es fiú kettősünk, Kis-Szölgyémi Soma és Juhász Sámuel (Kereked) pedig korosztályában vezet. Nem véletlenül, hiszen a nyáron, a spanyolországi El Balísban U17 világbajnokok lettek, és a továbbiakban is tartják  remek formájukat.

Eddig a hazaiakon kívül cseh, olasz, ír és szlovák párosok neveztek, pillanatnyilag 35 hajó szerepel a nevezési listán. Füreden 14 futamot terveznek rövid, pörgős, 30 percesre tervezett virslipályákon.

Balatonföldvár, a Spartacus Vitorlás Egylet a Dragon és a Folkboat osztály országos bajnokságának ad otthont. 10 futamosra írták ki a versenyt, up&down pályán, felül terelőbójával, alul kapuval.

Az időjárás előrejelzés kedvező a hosszú hétvégére: csütörtökön északias szelekre lehet még számítani, pénteken várható némi elbizonytalanodás, de szombaton és vasárnap viszonylag stabil délnyugatiban bízhatunk.

Izgalmas és pörgős bajnokság és ranglistaverseny a 420-asok és Kalózosok számára Előző

Izgalmas és pörgős bajnokság és ranglistaverseny a 420-asok és Kalózosok számára

Finn Dinghy Országos Bajnokság 2022 Következő

Finn Dinghy Országos Bajnokság 2022