Siófok  15.5  •  22.5 kn       

Keszthely  14.9  •  18 kn       

Balatonfüred  15.2  •  21.4 kn       

Balatonboglár  15.5  •  22.3 kn       

Orfű  15  •  16 kn       

Velencei-tó  16.1  •  21.3 kn       

Tiszafüred  14.3  •  16.3 kn       

Mályi-tó  15.3  •  15.5 kn       

2024. március 28., csütörtök

Babycopter Kenesei Szezonnyitó támogatta az SKCU Légimentő Egyesület Gyermek-Mentőhelikopter programját

Babycopter Kenesei Szezonnyitó támogatta az SKCU Légimentő Egyesület Gyermek-Mentőhelikopter programját

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A szélfordulókban, izgalmakban és kihívásokban gazdag hétvégén. a legnépesebb osztály a NAU 370RUN volt, ahol a győzelmet a Kacor Király szerezte meg a Schatz és a Revolution előtt

A Babycopter Kenesei Szezonnyitó május 21-én és 22-én a KMPVSE rendezésében zajlott Balatonkenesén. A négy állomásos One Design Trophy első fordulóján 8 hajóosztály, 300 versenyzője 2 pályán, 6 futamot vitorlázott a 6-26 csomós ÉNY-i szélben.

A szélfordulókban, izgalmakban és kihívásokban gazdag hétvégén. a legnépesebb osztály a NAU 370RUN volt, ahol a győzelmet a Kacor Király szerezte meg a Schatz és a Revolution előtt. A J24 osztály volt a második legtöbb egységet felvonultató, náluk a J/Spot bizonyult a legjobbnak, a Django és a J'korszak előtt. Az Asso99 osztályban a Tomasso, a Yuppie és a Csimborasszó állhattak a dobogóra. NAU330 egységeknél a Don Rosé, a Mátrix és a Menta vihettek haza érmet. A 8mOD egységeknél a Nekem8, a Krackerjack és El Nino sorrend alakult ki. A 11mOD hajóknál az Obsession, a Manual és a Red Shark egységek vihettek haza díjat. Az Elliott770 osztályban az Emma, a Party, és a Nomád osztozott a dobogón. A Sudár Regattáknál pedig a Pontilla, a Gé. és a Főszél kaptak kupát.

Gratulálunk a díjazottaknak és köszönjük minden vitorlázónak a sportszerű versenyzést!

Ne feledjétek, hogy az idei versenyen nem minket támogattak, hanem mi támogattuk a a SKCU Légimentő Egyesület gyermek mentőhelikopter programját. Arra bíztatunk benneteket, hogy legyetek ti is tagok, mi már beléptünk az egyesületbe. Köszönjük a remek fotókat Török Briginek és Cserta Gábornak!

Eredmények: https://drive.google.com/drive/folders/1RYt_RYYVn1aT4f3KA-6I96eoaqt7oQ-v

Fotó: Török Brigi, Cserta Gábor

Díjazták a legügyesebb vitorlázókat - Lezajlott a ranglista díjkiosztó Előző

Díjazták a legügyesebb vitorlázókat - Lezajlott a ranglista díjkiosztó

Meghalt Zentai Árpád Következő

Meghalt Zentai Árpád