Siófok  5.5  •  11.5 kn       

Keszthely  6.9  •  21 kn       

Balatonfüred  5.2  •  9 kn       

Balatonboglár  5.5  •  11.1 kn       

Orfű  15  •  9 kn       

Velencei-tó  7.7  •  14.8 kn       

Tiszafüred  13.8  •  20.8 kn       

Mályi-tó  8.9  •  13 kn       

2024. március 28., csütörtök

Az út: Berecz Zsombor online előadása

Az út: Berecz Zsombor online előadása

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Akár így is lehetne jellemezni Zsombi február 15-én délután elhangzó előadásának lényegét.

Megvan az olimpiai ezüst, fellebbenhet a fátyol a felkészülés műhelytitkairól. Akár így is lehetne jellemezni Zsombi február 15-én délután elhangzó előadásának lényegét.

A felszerelés kiválasztása-finomhangolása, erőnléti edzés, és a siker lelki háttere. A támogató csapat összeállítása – amely nélkül nagyon nehéz ma ott lenni a vitorlásvilág élvonalában.

Minderről powerpoint prezentáció, táblázatok, grafikonok segítségével lesz szó, hangsúlyozottan azzal a céllal, hogy praktikus segítséget kapjanak azok, akik „komolyan gondolják”. Berecz Zsombort éppen konditermi edzés közben értem el telefonon.

Hol kezdődik ez a bizonyos út, ami az előadásod címe is egyben?

„Mindenki megnyugodhat, nem a kezdőtáboros sztorikkal indítok. Viszont fontosnak tartom, hogy azokról a fordulópontokról részletesen beszéljek, ahol egy-egy jó döntés közelebb vitt a sikerhez. Nem csak szöveg lesz, hanem rengeteg adatot is megosztok az érdeklődőkkel.”

Hogyan épül fel az előadásod?

„Úgy tervezem, hogy először a felszereléssel kapcsolatos ügyekről beszélek. Érdemes végigvenni azt a folyamatot, azokat a lépcsőfokokat, amelyeknek a végén összeállt az én alkatomra és vitorlázási stílusomra optimalizált gyors hajó. Aztán a fizikai felkészülésemről beszélgetek az erőnléti edzőmmel, Matics Zsolttal – itt is sok lesz a tudomány, az akár közvetlenül is hasznosítható információ. És várhatóan a végére hagyom a lelki dolgokat, hiszen, ha az ember fejben nincs rendben, önmagában nem számíthat se a fizikai képességeire, se a hajó sebességére. Itt is az eddigi karrierem ilyen szempontból döntő fordulópontjairól beszélek majd.”

A beszélgetés 2022. február 15-én 18 órától lesz látható a már megszokott Webinar felületén. A belépéshez szükséges linket később tesszük közzé.

Az előadás rögzített formában természetesen később is elérhető lesz a hunsail.hu-n és az MVSZ YouTube-csatornáján.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

visyla

JÁTSSZ VELÜNK és NYERJ Budapest Boat Show belépőket februárban! Előző

JÁTSSZ VELÜNK és NYERJ Budapest Boat Show belépőket februárban!

THE: Jövőre is elsők szeretnénk lenni Következő

THE: Jövőre is elsők szeretnénk lenni