Siófok  11.6  •  3.2 kn       

Keszthely  10.9  •  5 kn       

Balatonfüred  11.3  •  2.6 kn       

Balatonboglár  11.8  •  1.9 kn       

Orfű  11  •  4 kn       

Velencei-tó  14  •  5.4 kn       

Tiszafüred  12.9  •  4.3 kn       

Mályi-tó  12.3  •  4.9 kn       

2024. április 25., csütörtök

Kilencedik alkalommal hirdetnek Újdonság Pályázatot a Budapest Boat Show-n!

Kilencedik alkalommal hirdetnek Újdonság Pályázatot a Budapest Boat Show-n!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Ennek jegyében 2022-ben is folytatja a kilenc évvel ezelőtt indított Újdonság Pályázat elnevezésű programját mellyel a hajózáshoz kapcsolódó hazai és külföldi újdonságok és fejlesztések bemutatását kívánja segíteni.

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye, a Budapest Boat Show elkötelezett az innovációk támogatásában. Ennek jegyében 2022-ben is folytatja a kilenc évvel ezelőtt indított Újdonság Pályázat elnevezésű programját mellyel a hajózáshoz kapcsolódó hazai és külföldi újdonságok és fejlesztések bemutatását kívánja segíteni

Annak érdekében, hogy lehetőséget biztosítsanak mindenkinek, aki szeretne termékével vagy szolgáltatásával pályázni a Budapest Boat Show Újdonság Pályázaton, a határidőt meghosszabbították január 10 - ig. A pályázatra a Budapest Boat Show - n kiállító gyártók, szolgáltatók és forgalmazók jelentkezését várják.

Az első kategóriában a pályázaton részt vehet minden olyan Magyarországi vagy külföldi forgalmazó és gyártó, akinek 2020. január 1. és 2022. február 1. közötti időszakban készült el vagy került forgalomba, új vitorlás, motoros vagy elektromos hajómodellje, vagy meglévő modelljének továbbfejlesztett, módosított, megújított változata.

A második kategóriában a pályázaton részt vehet minden olyan Magyarországi és külföldi forgalmazó és gyártó, akinek van olyan saját gyártású, vagy általa Magyarországon forgalmazott terméke, mely a hajózáshoz, hajógyártáshoz kapcsolódik, és 2020. január 1. és 2022. február 1. közötti időszakban készült el az első darab a termékből, vagy került először forgalomba.

A pályázati kiírás és az űrlap megtalálható a www.boatshow.hu weboldalon. A Budapest Boat Show stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete és autós partnere az Audi.

Link:

https://boatshow.hu/kiallitoknak/ujdonsag-palyazat/

Újévi köszöntő Gerendy Zoltántól, az MVSZ elnökétől Előző

Újévi köszöntő Gerendy Zoltántól, az MVSZ elnökétől

Vitorlázás a Virtuális Valóságban Következő

Vitorlázás a Virtuális Valóságban