Siófok  11.6  •  4.3 kn       

Keszthely  6.9  •  5 kn       

Balatonfüred  11.3  •  3.8 kn       

Balatonboglár  11.6  •  5.2 kn       

Orfű  •  4 kn       

Velencei-tó  10.7  •  3 kn       

Tiszafüred  9.4  •  3.9 kn       

Mályi-tó  11.2  •  2.2 kn       

2024. április 27., szombat

Telepi Pöffös – Ranglistaversenyt rendez a TVSK az RS Feva osztálynak

Telepi Pöffös – Ranglistaversenyt rendez a TVSK az RS Feva osztálynak

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A Telepi Pöffös elsődleges célja, hogy versenyzési lehetőséget biztosítsanak a klub saját utánpótlás-vitorlázóinknak „hazai körülmények” között.

A hétvégén ranglistaversenyt rendez a TVSK az RS Feva osztálynak Alsóörsön. A Telepi Pöffös elsődleges célja, hogy versenyzési lehetőséget biztosítsanak a klub saját utánpótlás-vitorlázóinknak „hazai körülmények” között. Mindezt a jövő heti országos bajnokság előtt – jobb felkészülési lehetőséget keresve sem lehetne találni.

A regatta szombaton kezdődik 9.30-kor egy megnyitóval és kormányosértekezlettel. Az alsóörsi kikötő sok szeretettel várja a gyerekeket és kísérőiket, akikre komoly próbatétel vár: Náray Vilmos és rendezőcsapata szombaton és vasárnap 4-4 futamot tervez a várhatóan friss szélben. A szabályok betartásáról a Váradi Kata országos minősítésű versenybíró (egykori kiváló 470-es válogatott versenyző) csapata gondoskodik.

Négy klubból mintegy 20 hajóra számítannk, és persze a gyerekeket parti programok is várják. Már a megnyitón friss szörpök, szombat este közös vacsora, a vasárnapi díjkiosztón pedig egy kis hűsítő meglepetés várja a srácokat. Nagy köszönet illeti mindezér Kiss Dominikát és az összes önkéntest, akik sokat dolgoznak azon, hogy mindenki jól érezze magát.

A rendezők a  környezetvédelem jegyében minden versenyzőt és kísérőt kérnek, hogy kulacsot hozzon magával – a versenyen nem használnak PET-palackokat.

Fotó: Mag Andi

Éles küzdelem a Dragonok Johan Anker Kupáján Előző

Éles küzdelem a Dragonok Johan Anker Kupáján

Idén újra teljes lesz a Kékszalag programja, zavartalan lesz a szezon Következő

Idén újra teljes lesz a Kékszalag programja, zavartalan lesz a szezon