Siófok  29.3  •  2.7 kn       

Keszthely  29.9  •  3 kn       

Balatonfüred  28.9  •  1.4 kn       

Balatonboglár  30.1  •  4.5 kn       

Orfű  31  •  2 kn       

Velencei-tó  32.7  •  6.4 kn       

Tiszafüred  31.1  •  11.2 kn       

Mályi-tó  30.1  •  9.2 kn       

2021. július 29., csütörtök

Dolfin Magyar Bajnokság 2021

Dolfin Magyar Bajnokság 2021

A meteo előrejelzések 35 °C feletti kánikulát prognosztizáltak a hétvégére

Már egy hete tudtuk, hogy a rendkívüli hőség miatt sok szélre nem számíthatunk. A meteo előrejelzések 35 °C feletti kánikulát prognosztizáltak a hétvégére.

Nyolc egység nevezett az idei Országos Bajnokságra, amit az Atomerőmű SE rendezett. Négy napon keresztül vártuk a szelet Balatonfüreden. A szélsőséges  időjárást a parton, a házigazdák a Koloska Marina, valamint a rendeső ASE VSC ellensúlyozta. A kiírt 9 futam helyett, csupán 5 érvényes, gyenge szeles futamot sikerült megrendezni. A kora reggeli órákban a térségre jellegzetes ÉK-i-ben, reggelente 1-2 futamot sikerült teljesíteni. A reggeli élénk 7-8 kts, a futamok végére a felére csökkent, majd 11 óra környékére szinte minden alkalommal le is állt. 

A papírforma az idén is bejött az ASE Suppy nevű hajója Seres Péter irányításával évek óta nyeri a Bajnokságot. A dobogó többi fokán is ASE egységek végeztek, második a Száva György  kormányozta Gyöngyszem, harmadik a Headhunter, Jasper Gábor vezetésével.

A kiélezett küzdelmet jellemzi, hogy a dobogó harmadik foka, három pontegyenlőséggel végzett egység között dőlt el a Pillang-ó valamint a Natita legénysége is végig versenyben volt a dobogós helyekért. A 6. - 7. helyen is csupán egy pont döntött, utolsó futam jobb eredményével Cirka lett a hatodik.

https://compassmagazin-images.s3.eu-central-1.amazonaws.com/2021.06/v%C3%A9geredm%C3%A9ny.pdf

Versenyzési lehetőséggel, kishajós tréninggel és napvédelmi tanácsadással indul a nyár a Women On Water közösségben Előző

Versenyzési lehetőséggel, kishajós tréninggel és napvédelmi tanácsadással indul a nyár a Women On Water közösségben

EGY HÓNAP MÚLVA KÉKSZALAG! Következő

EGY HÓNAP MÚLVA KÉKSZALAG!