Siófok  15  •  2.9 kn       

Keszthely  14.9  •  5 kn       

Balatonfüred  14.6  •  2.6 kn       

Balatonboglár  15  •  0.1 kn       

Orfű  12  •  2 kn       

Velencei-tó  12.6  •  3.6 kn       

Tiszafüred  11.7  •  4.3 kn       

Mályi-tó  11.7  •  1.1 kn       

2022. szeptember 26., hétfő

Vitorlás kvízzel és mancsaft adatbázissal készül a szezonra a Women On Water Hungary

Vitorlás kvízzel  és mancsaft adatbázissal készül a szezonra a Women On Water Hungary

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A kvízjáték természetesen nem csak lányoknak, sőt, nem is csak versenyzőknek szól, hanem mindenkinek, aki tesztelni szeretné a téli kényszerszünet alatt esetleg megkopott ismereteit.

Egy éve ilyenkor otthon ültünk home office-ban és vártuk, mikor és hogyan mehetünk majd vízre: most is hasonló helyzetben vagyunk, így addig is – miközben az MVSz közleményeit figyelitek arról mikor és hogyan vitorlázhatunk - hangolódjatok velünk együtt a szezonra és töltsétek ki a Women On Water Hungary vitorlás kvízjátékát!

A kvízjáték természetesen nem csak lányoknak, sőt, nem is csak versenyzőknek szól, hanem mindenkinek, aki tesztelni szeretné a téli kényszerszünet alatt esetleg megkopott ismereteit.

A játék partnerének, a BMW Leiner Autónak köszönhetően a kitöltők között kisorsolásra kerül 3 db 46.000 Ft értékű BMW Yachtsport ajándékcsomag, emellett minden kitöltő 15%-os kedvezményt vehet igénybe a BMW Leiner Autó webshopjában.

A kvízjáték ITT található!

Azokat a vitorlázó lányokat, nőket, akik fejleszteni szeretnék elméleti és gyakorlati tudásukat, vagy egyszerűen szeretnének többet vitorlázni, várja a Women On Water Hungary közössége: ha csatlakoztok, nemcsak elméletben és gyakorlatban építhetitek a segítségükkel vitorlázó tudásotokat, de megismerhettek új hajókat is, valamint találkozhattok olyan vitorlázókkal, akiknek szintén szenvedélyük ez a sport. A WOW közösséghez ITT lehet csatlakozni.

Azok számára pedig, akik versenyezni is szeretnének, a WOW Hungary női mancsaft adatbázist indít: regisztráljatok, adjatok meg néhány infót a vitorlázó tudásotokkal, tapasztalatotokkal kapcsolatban, és a WOW amint lehetőség nyílik rá, összeköt benneteket olyan csapatokkal, akik épp hozzátok hasonló legénységet-leányságot keresnek! Az adatbázisba ITT lehet regisztrálni.

További hírekért, játékokért és lehetőségekért kövessétek a Women On Water Hungary Facebook és Instagram  oldalát, illetve az igazi közösségi élményért csatlakozzatok a Women On Water Hungary Facebook csoportjába !

 
Pünkösdi Regattával indul a túraverseny-szezon Előző

Pünkösdi Regattával indul a túraverseny-szezon

Május 14-én rajtol a Flexfleet Klasszikus Szóló Egykezes verseny mezőny Tihanyból Következő

Május 14-én rajtol a Flexfleet Klasszikus Szóló Egykezes verseny mezőny Tihanyból