Siófok  28.3  •  3.5 kn       

Keszthely  28.9  •  6 kn       

Balatonfüred  27.9  •  4 kn       

Balatonboglár  29.1  •  2.9 kn       

Orfű  30  •  2 kn       

Velencei-tó  31.5  •  7.2 kn       

Tiszafüred  30.1  •  11.1 kn       

Mályi-tó  32.3  •  6.5 kn       

2021. július 29., csütörtök

Készül az utánpótlás vitorlázók kikötője a Fertő-parton

Készül az utánpótlás vitorlázók kikötője a Fertő-parton

A vitorlások számára új, korszerű kikötők állnak majd rendelkezésre. A vitorlás sport további népszerűsítése és az utánpótlás bázis kiszélesítése érdekében egy olyan vízi sport központ is létrejön, amely magába foglal egy utánpótlás nevelő centrumot, hogy a komoly hagyományokkal rendelkező vitorlás sport még több helyi gyerek számára lehessen elérhető.

A következő években a Fertő tó partján lévő Fertő Tavi Vízitelep környezete teljesen megújul. A fejlesztés részeként új közösségi terek, kikötők, horgászhelyek épülnek, látványosan megújul a strand, valamint a terület egy Ökocentrummal és új sportolási lehetőségekkel gazdagodik. A napokban a kikötő falának építési munkálatai is megkezdődtek.

A vitorlások számára új, korszerű kikötők állnak majd rendelkezésre. A vitorlás sport további népszerűsítése és az utánpótlás bázis kiszélesítése érdekében egy olyan vízi sport központ is létrejön, amely magába foglal egy utánpótlás nevelő centrumot, hogy a komoly hagyományokkal rendelkező vitorlás sport még több helyi gyerek számára lehessen elérhető. A beruházás részeként létrejövő közösségi sportközpont az aktív kikapcsolódást kedvelőknek kínál majd lehetőséget.

Készül az utánpótlás vitorlázók kikötője a Fertő-parton. Jelenleg a szádfalazási eljárás zajlik, melyre azért van szükség, hogy a magasabban fekvő partot megtartsa, és a partot, valamint a vizet fizikailag elválassza. A folyamat lépéseiről a műszaki projektvezető számol be a Fertő Part - Az élmények otthona oldalon.

A projekt hivatalos Facebook oldalán a beruházó cég folyamatosan közli a fejlesztéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, naprakész információkat illetve az érdeklődők válaszokat kaphatnak a felmerülő kérdésekre is.

Forrás: www.sporonmedia.hu

Versenynaptár 2021: elfogadva Előző

Versenynaptár 2021: elfogadva

Számít a véleményed!  Töltsd ki Te is a  Magyar Vitorlás Szövetség kérdőívét Következő

Számít a véleményed! Töltsd ki Te is a Magyar Vitorlás Szövetség kérdőívét