Siófok  -0.8  •  6.9 kn       

Keszthely  1.9  •  0 kn       

Balatonfüred  -1.1  •  8.3 kn       

Balatonboglár  2.1  •  7.6 kn       

Orfű   •  6 kn       

Velencei-tó  2.2  •  10.2 kn       

Tiszafüred  7.1  •  12.8 kn       

Mályi-tó  4.9  •  5.9 kn       

2021. november 27., szombat

Adni jó! BAHART összefogás a rászoruló családokért!

Adni jó! BAHART összefogás a rászoruló családokért!

A Balatoni Hajózási Zrt. az idei nehéz és mindenki számára szokatlan évben is kiemelt figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalásra. Már hagyománynak tekinthető, hogy a cég munkatársainak összefogásával az adventi, ünnepi időszakban adományokkal támogatják a rászoruló családokat.

A dolgozók körében idén meghirdettet adománygyűjtési akcióval a Siófoki Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatot, valamint Füred Kapitánnyal karöltve a tarnabodi Máltai Óvoda és Iskola most alakuló könyvtárát támogatják. Az összegyűlt ajándékokat december 17-én Veigl Gábor a Társaság vezérigazgatója adta át Füred Kapitánynak, valamint a Siófoki Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársainak.

Idén a Siófoki Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat számára elsősorban játékokat, könyveket, írószereket és egyéb oktatást elősegítő eszközöket, higiéniai termékeket és tartós élelmiszereket gyűjtöttek a munkatársak, előre összekészített csomagokban. A tarnabodi Máltai Óvoda és Iskola „új könyvtára” számára pedig kizárólag jó minőségű könyveket, valamint írószereket adományozott a Társaság a kollégák felajánlásai révén.

Az idei már az ötödik alkalom, amikor a BAHART az adventi időszakban kiemelt figyelmet szentel a rászorulóknak és meglepetést gyűjt számukra a karácsonyfa alá dolgozói körben. Sajnos a kialakult járványügyi helyzet miatt 2020-ban a Társaság nem tudja elindítani az évről évre hatalmas népszerűségnek örvendő BAHART Mikulás Gyerekhajót, így adományaik és ajándékaik által próbálnak mosolyt csalni a gyermekek arcára karácsonykor.

Ez történt 2020 - ban 3. rész - Hullámvasúthoz hasonlítható az idei esztendő a Balatonnál Előző

Ez történt 2020 - ban 3. rész - Hullámvasúthoz hasonlítható az idei esztendő a Balatonnál

Elindult a jegyvásárlás a Budapest Boat Show-ra Következő

Elindult a jegyvásárlás a Budapest Boat Show-ra