Siófok  16.1  •  4.6 kn       

Keszthely  14.9  •  3 kn       

Balatonfüred  15.8  •  3.5 kn       

Balatonboglár  16.1  •  3.5 kn       

Orfű  14  •  6 kn       

Velencei-tó  14.1  •  4.8 kn       

Tiszafüred  13.2  •  2.5 kn       

Mályi-tó  15.7  •  2.4 kn       

2024. május 23., csütörtök

Ismét olimpiai és VB helyszíneket jártak be a szombati Virtual Regattán

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Ismét olimpiai és VB helyszíneket jártak be a szombati Virtual Regattán

Ismét olimpiai és VB helyszíneket jártak be a szombati Virtual Regattán

Szombaton tartotta a Virtual Regatta széria második fordulóját a Balatonfüredi Yacht Club. A járványügyi intézkedések miatt a verseny teljes egészében az online térben zajlott, a versenyzők, a rendezők és a kommentátorok is otthonukból követték valamint szervezték az eseményt. A hét futamból álló regatta abszolút győztese  Beliczay Márton lett. 

Különböző pályákon és különböző hajóosztályokban mérhették össze tudásukat a szombati BYC Virtual széria keretében rendezett Virtual Regatta versenyzői. A tizenhárom nevezett versenyző összesen hét futamban állhatott rajthoz. Elsőként a J70-es hajóosztályban versenyeztek, majd a 49 ER következett szintúgy két futam erejéig. Az utolsó két futamon Laser hajóosztályban versenyeztek, végül a Medal Race-ben American CUP F50-es katamarán virtuális fedélzetén mérték össze tudásukat. Ez utóbbi egy nagyon gyors, látványos, eseménydús futam volt.

A versenyzők a nap folyamán kipróbálhatták – virtuálisan – tudásukat egyebek mellett Aarusban, Dubai-ban, Palma de Mallorca-án, vagy éppen Koppenhágában, a Medal Race-ben pedig Kielben.  

A BYC Virtual Széria szombati sorozatát Beliczay Márton (Bőrtok) nyerte, aki a két futamban is rajt-cél győzelmet tudhatott magáénak.  A dobogó második fokára Lackó Dávid léphetett, míg a bronzérmes Dr Ferenczy Kristóf lett.

A versenysorozat december 13-án folytatódik a virtuális térben, a szombati verseny közvetítését pedig az alábbi linken lehet megtekinteni:

Új időpontban kerül megrendezésre a 30. Budapest Boat Show Előző

Új időpontban kerül megrendezésre a 30. Budapest Boat Show

Arcok az elnökségből 5.rész: Siklósi Máté Következő

Arcok az elnökségből 5.rész: Siklósi Máté