Siófok  -0.6  •  3.5 kn       

Keszthely  -5  •  2 kn       

Balatonfüred   •  3.5 kn       

Balatonboglár  -2.4  •  2 kn       

Orfű  -0.2  •  2.2 kn       

Velencei-tó  -3.5  •  3.4 kn       

Tiszafüred  -2.6  •  3 kn       

Mályi-tó   •  3.6 kn       

2021. március 07., vasárnap

Subaru Egis Kupa - Lám Dezső Emlékverseny: A hiányérzet kizárva

Subaru Egis Kupa - Lám Dezső Emlékverseny: A hiányérzet kizárva

Subaru Egis Kupa - Lám Dezső Emlékverseny: A hiányérzet kizárva

Bár a 2020-as Subaru Egis Kupa – Lám Dezső emlékverseny házigazdája ezúttal is az Egis Gyógyszergyár Zrt. csopaki sportegyesülete, az Egis SE lesz, azt nem ígérhetik meg a szervezők, hogy a nevezési csomagokba tesznek egy-egy vakcinát is. Azt azonban igen, hogy a már megszokott precizitással, odafigyeléssel és minőségben rendezik meg a hagyományos pályaversenyt.

Abból a szempontból nem lesz különleges a verseny, hogy a Kurucz Sándor vezette szervezőbizottság idén is öt futam lebonyolítását tervezi, és a jól megszokott trapéz pályán. Abból a szempontból viszont igen, hogy a koronavírus járványra való tekintettel, az Egis SE-re vonatkozó speciális szabályok miatt a csopaki kikötőbe csak korlátozott számban köthetnek majd ki a hajók és a legénység tagjai kizárólag a kikötés idejére maradhatnak a telephelyen. Mindezt azért fontos kiemelni, mert nagy elismerése a versenynek, hogy az idei esztendőben tíz hajóosztály is ranglistaversenynek jelölte naptárában.

Ahogy az eddigi szezon legtöbb versenyén úgy a Subaru Egis Kupa – Lám Dezső Emlékversenyre is csak a VIHAR-ban (vihar.hunsail.hu) lehet nevezni. A nevezési csomag – amely idén is bőséges lesz – átvehető a kikötőben (Csopak, Örkény István Sétány 14., EGIS SE) pénteken 20:00-22:00 óra, szombaton 17:00-19:00 óra és vasárnap 15:00-17:00 óra között.

A tervek szerint lesz eredményhirdetés a verseny után, az egyesület által hagyományosan megrendezett vacsora helyett viszont idén étkezési vouchert biztosít az Egis SE minden benevezett versenyzőnek. A voucher a csopaki Sétány Étteremben használható, számíttatható be egy pikáns reggelibe, vagy egy kellemes vacsorába (http://setanyetteremcsopak.hu/).

Mivel jövő csütörtökön (2020.07.30., 09:00) rajtol el az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj, így a Subaru Egis Kupa – Lám Dezső Emlékverseny ismét egy utolsó és kiváló felkészülési lehetőség a csapatok számára a tókerülés előtt.

Bár a vírus sok szempontból átalakította a lehetőségeket és a gondolkodást, a Subaru Egis Kupán tehát lesz verseny, lesznek ajándékok, lesz díjkiosztó, és a kulináris élményekből sem maradhat ki senki a Sétány Étteremnek köszönhetően. 

A versenykiírás letölthető az alábbi linkről:

http://vihar.hunsail.hu/Verseny/Reszletek/9027

Jó Szelet az örök élet taván Galagonya... Előző

Jó Szelet az örök élet taván Galagonya...

Subaru Egis Kupa - Lám Dezső Emlékverseny: Tökéletes második nap Következő

Subaru Egis Kupa - Lám Dezső Emlékverseny: Tökéletes második nap